Pinksteren 2018 op ons vakantiepark

Kamperen met Pinksteren in de prachtige groene omgeving van Winterswijk! Elk jaar met Pinksteren organiseert familiecamping Het Winkel een volleybaltoernooi, waar iedereen aan mee kan doen. Meld u aan met een team of kom gezellig kijken en aanmoedigen! Neem verder nog een kijkje bij de dierenweide of geniet van een hapje en drankje op het terras.

Fun voor kids tijdens Pinksteren 

Speciaal voor kinderen zijn er veel faciliteiten voor een kindvriendelijke vakantie. Wat dacht u van een verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan. Voor de jongste kinderen hebben we ook een kinderbad. Mocht het weer wat minder zijn, dan kunnen de kinderen zich volop vermaken in onze binnenspeeltuin. Op het park zijn vele speelplaatsen voor de kids. Uiteraard is ook het animatieteam actief tijdens het Pinksterweekend!
Ook op sportief gebied biedt Het Winkel genoeg mogelijkheden. Speel een potje tennis of huur een kegelbaan. Er zijn daarnaast vele fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping! 

Beleef een sportief Pinksterweekend

Ook op sportief gebied biedt Het Winkel genoeg mogelijkheden. Speel een potje tennis of huur een kegelbaan op ons park! Gezellig om met het hele gezin te kegelen! Er zijn daarnaast vele fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping! Deze routes zijn geschikt voor de hele familie.

Kortom, op Het Winkel is er genoeg te beleven voor een gezellige en geslaagde vakantie tijdens Pinksteren 2017.

Omgeving van Winterswijk

Direct vanaf onze camping in Winterswijk stapt u in een omgeving, waar u heerlijk tot rust komt. In de bosrijke omgeving kunt u kiezen om een van de vele Fiets- en wandelroutes te volgen. Ook om het park is er vermaakt: Houdt u van vissen? Dan kunt u vanuit ons park vissen in Visvijver 'De Puls'. U kunt hier gemakkelijk te voet heen, maar de vijver is ook met de auto en fiets te bereiken. Wist u dat wij een hondvriendelijke camping zijn? 

Vragen over uw Pinkstervakantie in 2018?

Heeft u vragen over uw Pinkstervakantie in 2018 in Winterswijk bij ons vakantiepark Het Winkel? Neem dan gerust contact met ons op, bel met onze receptie +31 (0)543 513025 of kom gezellig langs! Zo kunt u meteen alvast sfeer proeven!

Camping Winterswijk
Camping Winterswijk Chalet huren
Camping Winterswijk Glamping
Camping Winterswijk koffie drinken
Camping Winterswijk dineren
Camping Winterswijk met speeltuin
Camping Winterswijk met zwembad
Camping Winterswijk met verwarmd zwembad
Camping Winterswijk groen
Camping Winterswijk tent
Tentplaats camping Winterswijk
Camping Winterswijk
Camping Winterswijk Chalet huren
Camping Winterswijk Glamping
Camping Winterswijk koffie drinken
Camping Winterswijk dineren
Camping Winterswijk met speeltuin
Camping Winterswijk met zwembad
Camping Winterswijk met verwarmd zwembad
Camping Winterswijk groen
Camping Winterswijk tent
Tentplaats camping Winterswijk

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €5,00 voor een kampeerplaats en €10 voor een accommodatie kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Waarom het Winkel?

  • Persoonlijke aandacht voor de klant
  • Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Prachtige fiets- en wandelroutes
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig