3 redenen om te winterkamperen in Winterswijk

3 Redenen om te gaan Winterkamperen in Winterswijk bij Het Winkel;

  1. Lekker luxe uiteten en loungen in ons restaurant op het park
  2. Heerlijk ontspannen in de wellness op ons park
  3. Indoorspeeltuin voor de kids 

U leest het al, u zou het park niet af hoeven om te genieten van een heerlijk winterse  vakantie!

Arrangementen

Wilt u heerlijk komen overwinteren op onze camping? Dat kan! Bekijk onze speciale arrangementen voor kamperen in de winter.

Verblijft u liever in een van onze warme 4 of 6 persoonschalets of in ons 10-persoons familiehuis? Bekijk dan hier de arrangementen voor de kerstvakantie. Buiten de kerstvakantie kunt u hier uiteraard ook terecht voor een aantrekkelijke prijs (tarieven laagseizoen). 

Luxe uiteten en lougen op ons park

Op ons vakantiepark zijn diverse luxe voorzieningen aanwezig welke het kamperen comfortabel maken. Douchen doet u in onze verwarmde sanitairgebouwen. Een hapje eten doet u in het kwalitatief restaurant op ons park! Hier kunt u ook heerlijk opwarmen met een kop koffie in onze coffeebar met houtkachel en heerlijke loungebanken. Elke ochtend kunt u verse warme broodjes ophalen in onze campingwinkel.

Ontspannen in de wellness op ons park

Heerlijk tot rust komen tijdens uw winterkampeervakantie? De winter is de ideale tijd van het jaar om lekker te genieten in een sauna! Volledig ontspannen kunt u in onze sauna die privé af te huren is? Het kan op ons park. Onze wellness beschikt ook over een zonnebank en infraroodcabine.  Elke ochtend kunt u verse warme broodjes ophalen in onze campingwinkel.
 

Indoorspeeltuin voor de kids

Voor kinderen is het winterkamperen in Winterswijk bij vakantiepark Het Winkel extra leuk. Zo beschikken wij over een kids binnenspeeltuin, kindersanitair (die het douchen extra leuk maken) en een kegelbaan op ons park! Lekker gezellig met het hele gezin een  middagje kegelen.

Omgeving Winterswijk

Het is zeer de moeite waard om een gezellig dagtripje op een zaterdag naar Winterswijk te maken. De Winterswijkse weekmarkt is een fijne aangelegenheid voor uw zaterdag ochtend. ’s Middags, maakt u een heerlijke boswandeling in de bosrijke omgeving van Winterswijk. Vele wandel- en fietspaden zijn aanwezig. 

Verblijven op ons park

Winterkamperen in Winterswijk kan op ons vakantiepark in een vakantiehuisje, voor 4 of 6 personen of op onze camping, er zijn diverse kampeerplaatsen. Zo kunt u kamperen met eigen privé sanitair of juist een comfort camping plek kiezen. Bekijk ook onze winteraanbiedingen voor kamperen en vakantiehuisjes!

Meer weten over winterkamperen in Winterswijk?

Wilt u meer over onze rustige viersterren camping? Heeft u vragen? Of wilt u alvast sfeerproeven? Onze receptie staat u graag te woord! Neem dan contact met ons op, bel +31 (0)543 513025 of kom gezellig langs!

Kamperen Achterhoek met terras
Chalet huren Achterhoek
Glamping kamperen in tent Achterhoek
Kamperen in Achterhoek
Kamperen Achterhoek met restaurant
Kamperen Achterhoek met Speeltuin
Kamperen in Achterhoek met zwembad
Kamperen in de Achterhoek, Winterswijk
Kamperen Achterhoek groot zwembad
Kamperen in bos Achterhoek
Kamperen met tent Achterhoek
Tentplaats camping in Achterhoek
Kamperen Achterhoek met terras
Chalet huren Achterhoek
Glamping kamperen in tent Achterhoek
Kamperen in Achterhoek
Kamperen Achterhoek met restaurant
Kamperen Achterhoek met Speeltuin
Kamperen in Achterhoek met zwembad
Kamperen in de Achterhoek, Winterswijk
Kamperen Achterhoek groot zwembad
Kamperen in bos Achterhoek
Kamperen met tent Achterhoek
Tentplaats camping in Achterhoek

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10 kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Waarom het Winkel?

  • Persoonlijke aandacht voor de klant
  • Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Prachtige fiets- en wandelroutes