Aanbiedingen Chalets en Glamping Meivakantie 2021

Natuurlijk komt uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Wij houden ons aan alle regels, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Hierdoor kan het helaas zijn dat tijdens de meivakantie niet alle faciliteiten geopend zijn of dat niet alle activiteiten georganiseerd worden. Blijf op de hoogte via onze corona informatiepagina.

Lekker op vakantie in mei? Vier uw meivakantie 2021 in de Achterhoek! In mei is het namelijk prachtig op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk.

Onze chalets zijn allen voorzien van een woonkamer, aparte slaapkamers, keuken en een badkamer. Heerlijk comfortabel vertoeven met het hele gezin in de meivakantie! Geniet van uw meivakantie van 2021 in de Achterhoek!

Aanbiedingen
Direct boeken!
Chalet Lodge (4 personen)

7 nachten overnachten tussen vrijdag 23 april en zondag 9 mei 2021 vanaf slechts € 565,00. 

De prijs is inclusief gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief borg (€ 150,00) en eindschoonmaak (€ 45,00). 

Online boeken
Chalet Lodge (6 personen)

7 nachten overnachten tussen vrijdag 24 april en zondag 9 mei 2021 vanaf € 719,00. 

De prijs is inclusief gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief borg (€ 150,00) en eindschoonmaak (€ 45,00). 

Online boeken
Vacanstudio (Glamping)

7 nachten overnachten tussen vrijdag 23 april en zondag 9 mei 2021 vanaf € 465,00.

De prijs is inclusief gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief borg (€ 150,00) en eindschoonmaak (€ 45,00). 

Online boeken
Volop activiteiten tijdens meivakantie

Lekker eropuit tijdens de meivakantie in Winterswijk? Dan bent u bij Recreatiepark Het Winkel aan het juiste adres! Voor kinderen is er veel te beleven op en rond de camping. Er is een zwembad met grote glijbaan en kinderbad, er is kinderanimatie met een enthousiast animatieteam dat elke dag leuke knutsels, spelletjes en (sport) activiteiten organiseert. Daarnaast vindt u op ons park indoor jeu de boulesbanen en bowlingbanen

De grote speeltuin naast het kinderclubhuis is ook zeer geliefd. Over het gehele terrein verdeeld zijn eveneens diverse speeltoestellen gelegen. Bij minder weer kunnen de kinderen terecht in de binnenspeeltuin, met vele meters aan klim-, klauter- en glijplezier.

Bekijk onze speeltuin
Kamperen met kinderen
Meivakantie arrangement

Er even tussenuit in mei? Kom naar Recreatiepark Het Winkel en profiteer van ons meivakantie arrangement! Ook tijdens de meivakantieis het goed toeven op ons recreatiepark. Het terras is voor u geopend en u geniet er heerlijk in de buitenlucht van een hapje en drankje onder begeleiding van gezellige muziek. Puur genieten voor jong en oud!

Bekijk hier onze tarieven
Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u nog vragen over uw meivakantie in 2021 in de Achterhoek?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het doorbrengen van uw meivakantie op ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.

Neem contact op
Kamperen met tent
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1