Aanbiedingen Chalets Pasen 2021

Tijdens de paasvakantie staan wij graag weer voor u klaar. Natuurlijk komt uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Wij houden ons aan alle regels, zodat u zorgeloos bij ons op vakantie kunt gaan. Hierdoor kan het helaas zijn dat tijdens de paasvakantie niet alle faciliteiten geopend zijn of dat niet alle activiteiten georganiseerd worden. Blijf op de hoogte via onze corona informatiepagina.

Wilt u tijdens lekker op vakantie met Pasen? Kom dan uw paasvakantie 2021 vieren in de Achterhoek op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk! In het voorjaar is het prachtig op ons park. Kom tijdens Pasen 2021 ontspannen in een van onze luxe accommodaties. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over genoeg ruimte voor het hele gezin! Daarnaast ontvangt u nog eens extra Paaskorting! Deze korting is geldig van vrijdag 26 maart t/m zondag 11 april.

Wij beschikken over 4 en 6 persoons chalets welke gezellig op een ruim veld gesitueerd zijn, aan de bosrand. De chalets zijn allen voorzien van een woonkamer, aparte slaapkamers, keuken en een badkamer. Dat wordt heerlijk comfortabel vertoeven met het hele gezin in de paasvakantie! 

Wilt u graag met de hele familie op pad in de paasvakantie? Denk dan eens aan ons 10-persoons familiehuis.

Aanbiedingen
Direct boeken!
Paasweekend aanbieding

Profiteer nu van ons Pasen arrangement!
Verblijf tijdens Pasen, van donderdag 1 tot en met maandag 5 april 2021, in een van onze accommodaties vanaf slechts € 109,- per nacht.* Daar bovenop ontvangt u nog eens extra Paaskorting! Deze korting is geldig van vrijdag 26 maart t/m zondag 11 april.

  • Glamping Vacanstudio tot 5 personen voor € 109,- per nacht*. 
  • Chalet Lodge tot 4 personen voor € 129,- per nacht*.
  • Chalet Lodge tot 6 personen voor € 149,- per nacht*.
  • Familiehuis tot 10 personen voor € 725,- van vrijdag 2 april t/m maandag 5 april. 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, gas, water en elektra en exclusief eindschoonmaak en borg. 
*Met een minimum van twee nachten.

Zoek & Boek
Chalet lodge (4 personen)

Profiteer nu van ons Pasen arrangement! 4 nachten overnachten van donderdag 1 tot en met maandag 5 april 2021 voor slechts €529,-. Daar bovenop ontvangt u nog eens extra Paaskorting! Deze korting is geldig van vrijdag 26 maart t/m zondag 11 april.

De prijs is inclusief gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak (€45,-) en borg (€150,-). 

Zoek & Boek
Chalet lodge (6 personen)

Profiteer nu van ons Pasen arrangement! 4 nachten overnachten van donderdag 1 tot en met maandag 5 april 2021 voor slechts €635,-. Daar bovenop ontvangt u nog eens extra Paaskorting! Deze korting is geldig van vrijdag 26 maart t/m zondag 11 april.

De prijs is inclusief gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak (€45,-) en borg (€150,-). 

Zoek & Boek
10 persoons familiehuis

Profiteer nu van ons Pasen arrangement! 4 nachten overnachten van donderdag 1 tot en met maandag 5 april 2021 voor slechts € 925,-. Daar bovenop ontvangt u nog eens extra Paaskorting! Deze korting is geldig van vrijdag 26 maart t/m zondag 11 april.

De prijs is inclusief gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak (€100,-) en borg (€250,-). 

Zoek & Boek
Kamperen met tent
Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u nog vragen over uw paasvakantie van 2021 in de Achterhoek?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het doorbrengen van uw paasvakantie in 2021 in de Achterhoek, in Winterswijk op ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.

Neem contact op
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1