Camperplaatsen

Je bent met de camper van harte welkom op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk! Een van de móóiste camperplaatsen in Gelderland. Je krijgt een mooie, ruime plaats voorzien van elektriciteit. We beschikken over een speciaal camperservicestation. Daarnaast kan je over de gehele camping (tegen geringe vergoeding) Wifi ontvangen.

Op doorreis

Ben je op doorreis en weet je nog niet precies hoe laat je aan komt? Geen probleem. Wij hebben speciale camperplaatsen voor mensen op doorreis, net voor de slagboom. Deze camperplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over een stroomaansluiting. We hebben voorzieningen voor de camper zoals het chemisch toilet. Deze camperplaatsen voor doorreis zijn niet van te voren te reserveren. Je vindt de plaatsen naast onze parkeerplaats.

Besluit je de volgende ochtend om nog wat langer bij Het Winkel te blijven en van de mooie omgeving te genieten, dan kunt je bij onze receptie bekijken welke kampeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Op ons terrein zijn vrijwel alle kampeerplaatsen ook geschikt om campers op te ontvangen. De ondergrond is hard genoeg. Zo kunnen andere mensen op doorreis weer gebruik maken van jouw eerdere overnachtingsplek. 

Kosten

Wij hanteren twee tarieven voor onze camperplaatsen laag- hoogseizoen.

Tarief: € 16,00 Tarief € 26,00
Periode laagseizoen Periode hoogseizoen
1 januari t/m 27 maart  28 maart t/m 2 april
3 april t/m 7 mei 8 mei t/m 13 mei
14 mei t/m 16 mei  17 mei t/m 22 mei
23 mei t/m 28 mei 29 mei t/m 3 juni
4 juni t/m 4 juli 5 juli t/m 2 september
3 september t/m 31 december  

 

Dit tarief is inclusief 2 personen, toeristenbelasting, gebruik van ons sanitair en storten van water. Extra personen dien je aan te melden bij de receptie.

Ons park

Uiteraard kun je, tegen geringe betaling, gebruik maken van al onze faciliteiten, zoals ons verwarmd buitenzwembad, onze kinderspeelplaatsen en kinderanimatie of ons restaurant op het park. Bij ons verblijf je midden in de natuur met veel mogelijkheden om er met de fiets op uit te trekken. Ook is het heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving of om lekker te winkelen in het centrum van Winterswijk.

Voorwaarden doorreisplaats

  • Je mag maximaal 24 uur op de camperplaats staan.
  • De camperplaats is als een parkeerplaats, als je weggaat mag een ander deze plek benutten.
  • Bij onze receptie kun je de betaling voor de camperplaats voldoen. Na betaling ontvang je een betaalbewijs dat je duidelijk zichtbaar achter de voorruit kunt plaatsen. Sluit daarna de 230-volt kabel aan op het juiste stopcontact.
  • Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein te overnachten indien de camperplekken bezet zijn. Je kunt bij de receptie vragen om een plaats op het campingterrein.
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1