Camperplaatsen

Met de camper ben je van harte welkom op ons Recreatiepark Het Winkel! Een van de mooiste camperplaatsen in Winterswijk, Gelderland. Je krijgt een mooie, ruime plaats voorzien van elektriciteit. We beschikken over een speciaal camperservicestation. Daarnaast kan je over de gehele camping (tegen geringe vergoeding) Wifi ontvangen.

Op doorreis met de camper

Ben jij op doorreis en opzoek naar een camperplaats in Winterswijk? Recreatiepark Het Winkel heeft voldoende doorreis camperplaatsen! Al deze camperplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over een stroomaansluiting. We beschikken over voorzieningen voor de camper zoals het chemisch toilet. De camperplaatsen in Winterswijk die voor doorreis beschikbaar zijn, zijn niet van te voren te reserveren.

Besluit je de volgende ochtend om nog wat langer bij Het Winkel te blijven en van de mooie omgeving te genieten, dan kunt je bij onze receptie bekijken welke kampeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Op ons terrein zijn vrijwel alle kampeerplaatsen ook geschikt om campers op te ontvangen, de ondergrond is hard genoeg. Zo kunnen andere mensen op doorreis weer gebruik maken van jouw eerdere overnachtingsplek. 

Kosten

Wij hanteren twee tarieven voor onze camperplaatsen: laag- hoogseizoen.

Tarief: € 16,00 Tarief € 26,00
Periode laagseizoen Periode hoogseizoen
1 januari t/m 27 maart  28 maart t/m 2 april
3 april t/m 7 mei 8 mei t/m 13 mei
14 mei t/m 16 mei  17 mei t/m 22 mei
23 mei t/m 28 mei 29 mei t/m 3 juni
4 juni t/m 4 juli 5 juli t/m 2 september
3 september t/m 31 december  

 

Dit tarief is inclusief 2 personen, toeristenbelasting, gebruik van ons sanitair en storten van water. Extra personen dien je aan te melden bij de receptie. Honden zijn toegestaan tegen €3,75 per nacht. 

Faciliteiten op jouw camperplaats in Winterswijk

Uiteraard kun je, tegen geringe betaling, gebruik maken van al onze faciliteiten, zoals ons verwarmd buitenzwembad, onze kinderspeelplaatsen en kinderanimatie of ons restaurant op het park. Bij ons verblijf je midden in de natuur met veel mogelijkheden om er met de fiets op uit te trekken. Ook is het heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving of om lekker te winkelen in het centrum van Winterswijk.

Voorwaarden doorreisplaats

  • Je mag maximaal 24 uur op de camperplaats staan.
  • De camperplaats in Winterswijk is als een parkeerplaats, als je weggaat mag een ander deze plek benutten.
  • Bij onze receptie kun je de betaling voor de camperplaats voldoen. Na betaling ontvang je een betaalbewijs dat je duidelijk zichtbaar achter de voorruit kunt plaatsen. Sluit daarna de 230-volt kabel aan op het juiste stopcontact.
  • Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein te overnachten indien de camperplekken bezet zijn. Je kunt bij de receptie vragen om een plaats op het campingterrein.
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1