Camperplaatsen

U bent met uw camper van harte welkom op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk! Een van de móóiste camperplaatsen in Gelderland. U krijgt een mooie, ruime plaats voorzien van elektriciteit. We beschikken over een speciaal camperservicestation. Daarnaast kunt u over de gehele camping (tegen geringe vergoeding) Wifi ontvangen.

Op doorreis

Bent u op doorreis en weet u nog niet precies hoe laat u aan komt? Geen probleem. Wij hebben speciale camperplaatsen voor mensen op doorreis, net voor de slagboom. Deze camperplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over een stroomaansluiting. We hebben voorzieningen voor de camper zoals het chemisch toilet. Deze camperplaatsen voor doorreis zijn niet van te voren te reserveren. U vindt de plaatsen naast onze parkeerplaats.

Besluit u de volgende ochtend om nog wat langer bij Het Winkel te blijven en van de mooie omgeving te genieten, dan kunt u bij onze receptie bekijken welke kampeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Op ons terrein zijn vrijwel alle kampeerplaatsen ook geschikt om campers op te ontvangen. De ondergrond is hard genoeg. Zo kunnen andere mensen op doorreis weer gebruik maken van uw eerdere overnachtingsplek. 

Kosten

Wij hanteren 2 tarieven voor onze camperplaatsen laag- hoogseizoen.

Tarief: € 15,00 Tarief € 20,00
Periode laagseizoen Periode hoogseizoen
26 maart tot 12 mei 12 mei tot 16 mei
16 mei tot 21 mei 21 mei tot 25 mei
25 mei tot 3 juni 3 juni tot 6 juni
6 juni tot 3 juli 3 juli tot 30 augustus
30 augustus tot 31 december  

 

Dit tarief is inclusief 2 personen, gebruik van ons sanitair, toeristenbelasting en storten van water. Extra personen dient u aan te melden bij de receptie.

Ons park

Uiteraard kunt u, tegen geringe betaling, gebruik maken van al onze faciliteiten, zoals ons verwarmd buitenzwembad, onze kinderspeelplaatsen en kinderanimatie of ons restaurant op het park. Als u gaat kamperen op camperplaatsen in de Achterhoek Het Winkel verblijft u midden in de natuur, met veel mogelijkheden om er met de fiets op uit te trekken. Ook is het heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving of om lekker te winkelen in het centrum van Winterswijk.

Voorwaarden doorreisplaats

  • U mag maximaal 24 uur op de camperplaats staan.
  • De camperplaats is als een parkeerplaats, als u weggaat mag een ander deze plek benutten.
  • Betaling kan bij de camperzuil met 1 of 2 euro muntstukken. U geeft eerst het nummer van de plek in en dan kunt u het geld (€15,00/€20,00) erin doen. U heeft dan automatisch stroom (6A).
  • Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein te overnachten indien de camperplekken bezet zijn. U kunt bij de receptie vragen om een plaats op het campingterrein.
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1