Overnachten in de Achterhoek

Huur een chalet met korting op Recreatiepark Het Winkel, een schitterend gelegen camping in Winterswijk. Wij bieden een unieke combinatie van het comfortabele buitenleven met gastvrijheid op hoog niveau. Kwaliteit en puur genieten staan bij ons hoog in het vaandel, maar natuurlijk is het altijd mogelijk om een chalet te huren met korting. Bent u bijvoorbeeld 55+ of heeft u kinderen onder de vier jaar? Alleen dat zijn al redenen voor het voordelig huren van een chalet bij Het Winkel. Het Winkel heeft op haar park vele voorzieningen om uw vakantie compleet te maken, maar ook in de omgeving zijn er diverse interessante bezienswaardigheden. Lees meer!

Aanbiedingen
Direct boeken!
Speciale kortingen

In het laagseizoen biedt camping Het Winkel voor jonge gezinnen en 55+ers een speciale korting aan. Deze korting houdt in dat u 20% korting krijgt op de overnachtingsprijs.

Kortingen gelden niet op arrangementen en de diverse kortingen zijn niet te combineren. Mochten u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs!

Definitie jong gezin: minimaal 1 kind van max. 4 jaar.
Definitie 55+ ers: minimaal 1 persoon is 55 jaar of ouder (op basis van 2 pers.).

Bekijk hier onze arrangementen en tarieven.
Chalet huren met korting in de Achterhoek

Huur een chalet met korting op Recreatiepark Het Winkel, onze groene camping gelegen in Winterswijk, de Achterhoek. U kunt een comfortabele chalet met korting boeken op ons park. Ons vakantiepark is van alle gemakken voorzien. Het Winkel heeft op haar park vele voorzieningen om uw vakantie compleet te maken. Als u van de natuur wilt genieten, dan zijn er eveneens vele mogelijkheden. Wist u dat honden welkom zijn op onze camping?

Er zijn vele mooie fiets- en wandeltochten. En breng ook zeker een bezoek aan Winterswijk, om te winkelen of over de gezellige weekmarkt struinen. Ook heerlijk: even ontspannen in de wellness van Het Winkel, zoals de sauna, zonnebanken en infraroodcabine.

Bekijk hier onze wellness
Kamperen met tent
Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Vragen over chalet met korting in de Achterhoek?

Willt u meer informatie over het huren van een chalet op onze camping in Winterswijk? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven. Onze receptie staat u graag te woord!

Neem contact op
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1