Dagjes uit rondom Winterswijk

Zin in een dagje uit met de hele familie? Eenmaal op vakantie in de Achterhoek zijn er veel suggesties voor een dag volop vermaak! Is het erg mooi weer, kies dan voor een verkoelend dagje zwemmen aan het Strandbad Winterswijk. Meer toe aan een dag vol actie om nooit te vergeten? Dan is Kernwasser Wunderland een geschikte invulling voor een dagje weg. Sluit uw dag af met een gezellig hapje eten in Winterswijk voor het ultieme vakantie gevoel. 

Strandbad Winterswijk

Op iets meer dan een kilometer afstand  van Recreatiepark Het Winkel bevindt zich het Strandbad Winterswijk. Het Winkel beschikt zelf over een verwarmd buitenzwembad, maar u kunt ook een dagje de natuur in en de nodige verkoeling zoeken op het Strandbad.

Klik hier voor meer informatie

Obelink vrijetijdsmarkt

De grootste en voordeligste vrijetijdsmarkt van Europa! Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van kamperen, onder andere tenten, caravans, kampeerartikelen, accessoires, tuinmeubelen en sportartikelen. Bekijk de nieuwste snufjes op het gebied van kamperen of schaf hier een nieuwe camping uitrusting aan! Dit alles op een steenworp afstand van ons vakantiepark! 

Klik hier voor meer informatie

Binnen- en buitenspeeltuin Hof van Eckberge

In de buitenspeeltuin is voor elke leeftijd iets te beleven. Vlakbij het terras is er een speciaal ingerichte en afgeschermde zone voor de kids tot 4 jaar. Meer weten over deze prachtige buitenspeeltuin?

Klik hier voor meer informatie

WunderlandKernwasser Wunderland

In Kernie’s Familiepark is elke dag van alles te beleven én te leren. Kernie's Familiepark is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. Ook voor oudere kinderen is er genoeg te doen. Het is goed te bereiken vanuit uw verblijf op vakantiepark Het Winkel! 

Klik hier voor meer informatie

Natuurpark de Leemputten

Een prachtig stukje Achterhoek. Ontspanning en plezier staan hier centraal. Op de waterfiets het dierrijke natuurgebied verkennen, een wandeling maken over het bospad, genieten op het terras of lekker spelen en vies worden in de speelweide.

Klik hier voor meer informatie

 

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1