Evenementen in en rondom Winterswijk

In en rondom Winterswijk worden jaarlijks vele evenementen georganiseerd. Hieronder hebben wij enkele evenementen voor je uitgelicht. Dit zijn populaire evenementen in de omgeving Achterhoek, Winterswijk. Er worden natuurlijk nog veel meer evenementen georganiseerd. Voor een uitgebreider aanbod kun je ten alle tijden bij onze receptie informeren.

Geniet van al het leuks dat de Achterhoek te bieden heeft en beleef de omgeving!

Fiets4daagse Winterswijk

Vier dagen lang genieten van alles wat het Nationaal Landschap Winterswijk en het aansluitende Duitse grensgebied te bieden heeft. Boek nu alvast een heerlijke luxe kampeerplaats of vakantiehuisje om te overnachten bij Het Winkel tijdens de fietsvierdaagse!

Meer info

Bloemencorso Winterswijk

In Winterswijk vindt elk jaar het bloemencorso plaats op zowel vrijdag als zaterdag in het laatste weekend van augustus. Een waar spektakel dat zeker de moeite waard is om naartoe te gaan, je bent toch al in de buurt! Laat je verrassen door de omgeving Achterhoek! 

Meer info

Zwarte Cross

De Zwarte Cross is hét festival in de omgeving Achterhoek! Ervaar de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van de streek waar jong en oud nog samen feest viert! Dans, geniet van mooi weer en kijk naar vele optredens, op dit jaarlijkse festival met Achterhoekse roots!

Meer info

Jammarkt Neede

Elk jaar wordt er op de 3de woensdag van augustus de Nationale Jammarkt gehouden in het centrum van Neede. Van 11.00 tot 17.00 uur worden weer allerlei soorten binnen- en buitenlandse jam, gelei, marmelade, chutneys, confituren en andere vruchten conserven verkocht.

Meer info

Weekmarkt Winterswijk

Je vind deze gezellige warenmarkt elke woensdag in juli en augustus van 08.00 tot 14.00 uur (in de overige maanden tot 13.00 uur) en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur (in de winter tot 16.00 uur).

Meer info

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1