Fiets4daagse Winterswijk

Recreatiepark Het Winkel biedt een fiets4daagse arrangement aan, 5 nachten kamperen inclusief passe-partouts voor twee personen vanaf € 105,00 op basis van een comfortplaats.

Het Winkel beschikt over een uniek rijksmonument, Erve Brookert, heeft een sfeervol à la carte restaurant met coffeebar, is gelegen in de prachtige natuur en ligt op slechts 2 km afstand van de start van het evenement!

Wilt u dit arrangement graag boeken? Klik hier voor meer informatie.

Ontdek nationaal landschap Winterswijk

De organisatie nodigt iedere fietsliefhebber uit om deel te nemen aan de Internationale Fiets4daagse Winterswijk. Vier dagen lang genieten van alles wat het Nationaal Landschap Winterswijk en het aansluitende Duitse grensgebied te bieden heeft. Houtwallen, bosjes, bijzondere boerderijen, hooggelegen akkers en karakteristieke binnenwegen bepalen het aanzien van dit landschap. De deelnemers kunnen iedere dag kiezen uit drie afstanden: 25-, 40- en 60 km. Alle routes zijn geheel vernieuwd en worden dagelijks volledig uitgepijld. Daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreid routepakket met daarin de routebeschrijvingen en informatie over het gebied.

Traditie is dat er onderweg muzikale optredens, bezichtigingen en folkloristische activiteiten zijn, veelal bij horecagelegenheden, alwaar een drankje en een hapje kunnen worden genuttigd. Voor de deelnemers die minimaal drie dagen meefietsen ligt een gratis fraaie herinneringsmedaille klaar. Bij de start en onderweg zijn er serviceposten, tevens oplaadpunten voor fietsers met elektrische ondersteuning.

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1