Herfstvakantie in Winterswijk

Wilt u tijdens de herfstvakantie genieten van een heerlijke week in Winterswijk? Kom dan kamperen op Het Winkel of huur een chalet! Het Winkel is een gezellige camping in Winterswijk, uniek gelegen aan de rand van Winterswijk, midden in de Achterhoek op  slechts enkele kilometers van de grens met Duitsland. Op onze familiecamping is van alles te beleven voor jong en oud. Onze ruime groene camping is midden in de natuur gelegen en omgeven door het Nationaal Landschap van Winterswijk. Lees meer over de mogelijkheden die onze camping en de omgeving te bieden heeft.

Ontspannen tijden de herfstvakantie op de camping

Kamperen in de herfstvakantie op vakantiepark Het Winkel is extra gezellig. Zo kunt u genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant in of gezellig met het hele gezin bowlen op onze moderne bowlingbanen.

Op onze ruime kampeerplaatsen kunt u heerlijk vertoeven, bovendien bevinden moderne sanitaire voorzieningen en andere faciliteiten op korte loopafstand. Ook kunt u tegen betaling gebruik maken van onze Wifi. Bij het boeken van een kampeerplaats kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de overige faciliteiten op ons park. In de herfstvakantie is er veel te beleven op en rondom Recreatiepark Het Winkel. Hoe heerlijk is het om te genieten in onze wellness, u kunt tegen betaling gebruik maken van de sauna, infraroodcabine en zonnebank. Daarna heerlijk in ons restaurant een à la carte gerecht bestellen? Sluit de avond af voor de open haard in ons restaurant en de volgende ochtend haalt u lekkere verse broodjes in onze campingwinkel! 

Waarom Camping Het Winkel?

Activiteiten in de omgeving van Winterswijk

In Winterswijk en omgeving kunt u ook vele leuke uitstapjes maken. Het centrum van Winterswijk heeft vele verschillende winkels (met iedere laatste zondag van de maand koopzondag), cafeetjes en restaurants. Op woensdagochtend en zaterdag kun je de Winterswijke warenmarkt bezoeken. Deze gezellige markt is in 2013 uitgeroepen tot beste warenmarkt van Nederland!

Wilt u liever de omgeving verkennen? De natuur is in de herfst misschien wel op haar mooist. Bladeren in vele kleuren, paddenstoelen en de kans om herten en reeën tegen te komen is erg groot. Direct vanuit ons vakantiepark in Winterswijk stapt u in een groene omgeving, waar u heerlijk tot rust komt. Volg één van de vele fiets- en wandelroutes door de Winterswijkse natuurgebieden (zoals het Wooldse Veen, het Rommelgebergte en de Bekendelle) en geniet van de natuur, de rust en een uniek stukje Achterhoek. 

Lekker weg tijdens de herfstvakantie

Onze camping biedt diverse aanbiedingen voor de herfstvakantie. Zo kunt u verblijven op onze camping in een chalet of kampeert u op een van onze kampeerplaatsen. Ook kunt u ervoor kiezen om luxe te kamperen, u huurt dan een glamping lodgetent op ons park. 

Extra kortingen

55+ korting is van toepassing en de jonge gezinnen korting van 20%.

Campingcard

Tevens zijn diverse campingcards van toepassing in deze periode. Zo kunt u voor een leuke prijs kamperen en nazomeren op Het Winkel als u een campingcard bezit.

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een meerprijs kunt u een specifieke plaats reserveren of specifieke wensen kenbaar maken. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1