Aanbiedingen kamperen in de Achterhoek

Het hele jaar door bieden wij verschillende aanbiedingen, arrangementen en kortingen aan. Als u gebruik maakt van onze aanbiedingen, profiteert u van een aantrekkelijke korting. Boek direct door op 'meer informatie' te klikken bij de aanbieding! Bekijk hieronder al onze aanbiedingen! Vragen? Bel ons gerust op +31 (0)543-513025.

Overnacht u liever in een van onze chalets, glamping lodgetent of familiehuis? Bekijk dan hier de aanbiedingen voor onze accommodaties.

Seniorencamping in de Achterhoek.
Kamperen in september

De hele maand september kamperen? Kom extra genieten van de prachtige bosrijke omgeving en de hopelijk prachtige nazomer! Profiteer nu van onze september aanbieding

Bekijk aanbieding
Kamperen in oktober

Kampeer de hele maand oktober voor een aantrekkelijke prijs in Winterswijk. Geniet van de tijd in onze bosrijke omgeving en haal het beste uit de herfst.

Bekijk aanbieding
Mountainbike tocht in de Achterhoek.
Camping in de herfst.
Herfstvakantie 2021

Komt u tijdens de herfstvakantie kamperen bij Het Winkel? Onze familiecamping is de ideale plek om uw herfstvakantie 2021 door te brengen. Profiteer nu van onze speciale herfstvakantie aanbiedingen.

Bekijk aanbieding
Kortingen

Bij een boeking in het laag- en middenseizoen (animatieperiodes uitgezonderd) profiteren jonge gezinnen en 55-plussers van 20% korting.

Meer informatie
Ruime kampeerplaatsen in de Achterhoek.
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1