Aanbiedingen kamperen in de Achterhoek

Het hele jaar door bieden wij verschillende aanbiedingen, arrangementen en kortingen aan. Als u gebruik maakt van onze aanbiedingen, profiteert u van een aantrekkelijke korting. Boek direct door op 'meer informatie' te klikken bij de aanbieding! Bekijk hieronder al onze aanbiedingen! Vragen? Bel ons gerust op +31 (0)543-513025.

Overnacht u liever in een van onze chalets, glamping lodgetent of familiehuis? Bekijk dan hier de aanbiedingen voor onze accommodaties.

Aanbiedingen
Direct boeken!
Comfort camping met kinderen
Pinksteren 2021

Uw pinksterweekend van 2021 doorbrengen in Winterswijk? Kom naar onze familiecamping en beleef een heerlijke vakantie! 

Onze comfort- en comfortplus plaatsen zijn nu ook te boeken per nacht
vanaf € 39,50
(op basis een comfortplaats, 2 personen)

4 nachten al vanaf € 257,50 (op basis van een luxe plaats met privé sanitair, 4 personen).

Bekijk aanbieding
Hemelvaart & Pinksteren 2021

Combineer Hemelvaartsdag en Pinksteren en kom extra lang, extra voordelig genieten op onze camping! 13 nachten kamperen van 12 mei t/m 25 mei kamperen vanaf slechts € 395,00 (op basis van een comfortplaats, 4 personen).

Bekijk aanbieding
Kamperen met kinderen
Fietstochten Achterhoek Winterswijk
Fietsvierdaagse 2021

UPDATE: Datum Internationale Fiets4daagse Winterswijk 2021 gewijzigd!

Voor deelnemers aan de Winterswijkse Fiets4daagse hebben we een speciaal arrangement samengesteld! Van maandag 30 augustus tot en met zaterdag 4 september 2021 kamperen vanaf slechts € 99,00 voor 2 personen (op basis van een comfortplaats)

Bekijk aanbieding
Zomervakantie 2021

In de zomer van 2021 heerlijk op vakantie in Winterswijk in het hart van de Achterhoek? Verzeker u nu van een plek op onze camping en boek direct makkelijk en snel online. Bij Recreatiepark Het Winkel kunt u al 4 nachten boeken v.a. € 155,00!

Bekijk aanbieding
Camping in de zomer
Seniorencamping Achterhoek
Kamperen in september

De hele maand september kamperen? Kom extra genieten van de prachtige bosrijke omgeving en de hopelijk prachtige nazomer! Profiteer nu van onze september aanbieding

Bekijk aanbieding
Kamperen in oktober

Kampeer de hele maand oktober voor een aantrekkelijke prijs in Winterswijk. Geniet van de tijd in onze bosrijke omgeving en haal het beste uit de herfst.

Bekijk aanbieding
mountainbike tocht achterhoek
Camping in de herfst
Herfstvakantie 2021

Komt u tijdens de herfstvakantie kamperen bij Het Winkel? Onze familiecamping is de ideale plek om uw herfstvakantie 2021 door te brengen. Profiteer nu van onze speciale herfstvakantie aanbiedingen.

Bekijk aanbieding
Kortingen

Bij een boeking in het laag- en middenseizoen (animatieperiodes uitgezonderd) profiteren jonge gezinnen en 55-plussers van 20% korting.

Meer informatie
comfort plus boom
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1