Aanbiedingen kamperen in de Achterhoek

Het hele jaar door bieden wij verschillende aanbiedingen, arrangementen en kortingen aan. Als u gebruik maakt van onze aanbiedingen, profiteert u van een aantrekkelijke korting. Boek direct door op 'meer informatie' te klikken bij de aanbieding! Bekijk hieronder al onze aanbiedingen! Vragen? Bel ons gerust op +31 (0)543-513025.

Overnacht u liever in een van onze chalets, glamping lodgetent of familiehuis? Bekijk dan hier de aanbiedingen voor onze accommodaties.

Camping in de zomer.
Zomervakantie 2021

In de zomer van 2021 heerlijk op vakantie in Winterswijk in het hart van de Achterhoek? Verzeker u nu van een plek op onze camping en boek direct makkelijk en snel online. Bij Recreatiepark Het Winkel kunt u al 4 nachten boeken v.a. € 155,00!

Bekijk aanbieding
Kamperen in september

De hele maand september kamperen? Kom extra genieten van de prachtige bosrijke omgeving en de hopelijk prachtige nazomer! Profiteer nu van onze september aanbieding

Bekijk aanbieding
Seniorencamping in de Achterhoek.
Mountainbike tocht in de Achterhoek.
Kamperen in oktober

Kampeer de hele maand oktober voor een aantrekkelijke prijs in Winterswijk. Geniet van de tijd in onze bosrijke omgeving en haal het beste uit de herfst.

Bekijk aanbieding
Herfstvakantie 2021

Komt u tijdens de herfstvakantie kamperen bij Het Winkel? Onze familiecamping is de ideale plek om uw herfstvakantie 2021 door te brengen. Profiteer nu van onze speciale herfstvakantie aanbiedingen.

Bekijk aanbieding
Camping in de herfst.
Ruime kampeerplaatsen in de Achterhoek.
Kortingen

Bij een boeking in het laag- en middenseizoen (animatieperiodes uitgezonderd) profiteren jonge gezinnen en 55-plussers van 20% korting.

Meer informatie
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1