Kamperen tijdens Hemelvaart & Pinksteren (Hepi-weekend)

Combineer Hemelvaartsdag en Pinksteren en kom extra lang, extra voordelig genieten op onze camping!

Aanbiedingen
Direct boeken!
Kamperen tijdens Hemelvaart én Pinksteren

Profiteer van extra voordeel met onze Hemelvaart + Pinksteren aanbieding:

13 nachten kamperen van woensdag 12 mei tot en met dinsdag 25 mei 2021:

 • Comfortplaats: vanaf € 395,00
 • Comfortplaats Plus: vanaf € 419,00
 • Luxe plaats met privé sanitair: vanaf € 549,00

Aanbieding is inclusief maximaal 4 personen, kampeermiddel, evt. bijzettentje, auto, stroom, water en douches. Exclusief toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem contact op met onze receptie (0543-513025 of info@hetwinkel.nl) om deze aanbieding te boeken.

Neem contact op
Hemelvaart en Pinksteren voor kinderen

Heerlijke Hemelvaart en Pinksteren

Zie, voel en ervaar de prachtige groene omgeving van Winterswijk tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Neem een kijkje bij de kinderboerderij of geniet van een hapje en drankje op het terras.

Fun voor kids!

Speciaal voor kinderen zijn er veel faciliteiten voor een kindvriendelijke vakantie. Wat dacht u van een verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan. Voor de jongste kinderen hebben we zelfs een kinderbad. En wat te denken van een heuse binnenspeeltuin! Op het park zijn vele speelplaatsen voor de kids. Uiteraard is ook het animatieteam actief tijdens Hemelvaart en Pinksteren!

 

Sportief ontspannen

Ook op sportief gebied biedt Het Winkel genoeg mogelijkheden. Speel een potje tennis of huur een kegelbaan. Er zijn daarnaast vele fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping! Deze routes zijn geschikt voor de hele familie.

Kortom, op Het Winkel is er genoeg te beleven voor een gezellige en geslaagde vakantie tijdens Hemelvaart en Pinksteren.

Bekijk onze speeltuin
Camping in de zomer
Seniorencamping Achterhoek
Comfortplaats

Onze comfortplaats heeft een oppervlakte tot 120m² en biedt plaats aan maximaal 6 personen. Daarnaast is er een 10-ampère elektriciteitsaansluiting, evenals een water- en afvoeraansluiting. Breng Hemelvaart t/m Pinksteren (12 mei t/m 25 mei) door op onze Comfortplaats vanaf slechts €395,00

 • Kampeerplaats 100-120m², geschikt voor max. 6 personen
 • Elektriciteits-, water- en afvoeraansluitingen
 • WLAN (tegen betaling)
Boek nu
Comfortplaats Plus

Onze comfortplaats Plus biedt u aanzienlijk meer vrije ruimte. De kampeerplaats is ook te boeken voor maximaal 6 personen, maar heeft een oppervlakte van ca. 150m². Naast de water-, riool- en elektriciteitsaansluiting heeft u zelfs een eigen televisieaansluiting. Breng Hemelvaart t/m Pinksteren (12 mei t/m 25 mei) door op onze Comfortplaats Plus vanaf slechts € 419,00.

 • Kampeerplaats ca. 150 m², geschikt voor max. 6 personen
 • Elektriciteits-, water- en rioolaansluitingen
 • Televisieaansluiting
 • WLAN (tegen betaling)
Boek nu
Luxe Kampeerplaats met Privé-sanitair

Houdt u van kamperen, maar heeft u liever uw eigen sanitair tot uw beschikking? Dan is onze luxe kampeerplaats met privé sanitair perfect voor u! Net als de Comfortplaats Plus beschikken deze kampeerplekken over elektriciteits-, televisie-, water- en rioolaansluitingen. Daarnaast heeft u uw eigen sanitaire voorzieningen. Boek Hemelvaart t/m Pinksteren (12 mei t/m 25 mei) op de Luxe Kampeerplaats met Privé-sanitair vanaf slechts € 549,00.

 • Kampeerplaats ca. 150m², geschikt voor max. 6 personen
 • Privé-sanitair (douche, toilet en wastafel)
 • Elektriciteits-, water- en rioolaansluitingen
 • Televisieaansluiting
 • WLAN (tegen betaling)
Boek nu
Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Vragen over uw Hemelvaart en Pinksteren in Winterswijk?

Wilt u meer informatie over kamperen tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren 2021 op onze camping? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs, kunt u meteen sfeer proeven! Onze receptionistes staan u graag te woord!

Neem contact op
Kamperen met tent
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1