Kamperen tijdens de herfstvakantie 2021 in Winterswijk

Uw herfstvakantie van 2021 vieren in Winterswijk? Onze familiecamping Het Winkel in Winterswijk is de ideale familiecamping om uw herfstvakantie door te brengen. Fijn met het hele gezin, tijd voor elkaar en lekker tot rust komen. Ons vakantiepark is midden in de bossen gelegen. Uiteraard kunt u in onze omgeving prachtig fietsen in de herfst! Kinderen vermaken zich volop, in de vele speeltuinen, bij de dierenweide op onze camping en zelf kunt u heerlijk genieten van een drankje op het terras van ons restaurant. Wat dacht u van een gezellig potje bowlen of jeu de boules? Klinkt als een heerlijke herfstvakantie in 2021, vindt u ook niet? Lees meer!

Aanbiedingen
Direct boeken!
Herfstvakantie 2021

Lekker kamperen in de herfstvakantie? Ook in de herfst is het prachtig op Recreatiepark Het Winkel. Klik hieronder op de link en boek direct!

Nu boeken
Comfortplaats

Onze Comfortplaats heeft een oppervlakte tot 120m² en biedt plaats aan maximaal 6 personen. Daarnaast is er een 10-ampère elektriciteitsaansluiting, evenals een water- en afvoeraansluiting. Breng uw Herfstvakantie door op onze Comfortplaats vanaf slechts €189,00.

 • Kampeerplaats 100-120m², geschikt voor max. 6 personen
 • Elektriciteits-, water- en afvoeraansluitingen
 • WLAN (tegen betaling)
Boek nu
Comfortplaats Plus

Onze comfortplaats Plus biedt u aanzienlijk meer vrije ruimte. De kampeerplaats is ook te boeken voor maximaal 6 personen, maar heeft een oppervlakte van ca. 150m². Naast de water-, riool- en elektriciteitsaansluiting heeft u zelfs een eigen televisieaansluiting. Breng uw Herfstvakantie door op onze Comfortplaats Plus vanaf slechts €195,00.

 • Kampeerplaats ca. 150 m², geschikt voor max. 6 personen
 • Elektriciteits-, water- en rioolaansluitingen
 • Televisieaansluiting
 • WLAN (tegen betaling)
Boek nu
Luxe Kampeerplaats met Privé-sanitair

Houdt u van kamperen, maar heeft u liever uw eigen sanitair tot uw beschikking? Dan is onze luxe kampeerplaats met privé sanitair perfect voor u! Net als de Comfortplaats Plus beschikken deze kampeerplekken over elektriciteits-, televisie-, water- en rioolaansluitingen. Daarnaast heeft u uw eigen sanitaire voorzieningen. Boek uw Herfstvakantie 2021 op de Luxe Kampeerplaats met Privé-sanitair vanaf slechts €279,00.

 • Kampeerplaats ca. 150m², geschikt voor max. 6 personen (uit één gezin)
 • Privé-sanitair (douche, toilet en wastafel)
 • Elektriciteits-, water- en rioolaansluitingen
 • Televisieaansluiting
 • WLAN (tegen betaling)
Boek nu
Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Vragen over uw herfstvakantie van 2021 in Winterswijk?

Willt u meer informatie over uw herfstvakantie in 2021 op onze camping Winterswijk? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven voor uw herfstvakantie in 2021! Onze receptie staat u graag te woord!

Neem contact op
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1