Kamperen tijdens de Meivakantie 2021 in Winterswijk

Natuurlijk komt uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Wij houden ons aan alle regels, zodat u zorgeloos bij ons kunt kamperen. Hierdoor kan het helaas zijn dat tijdens de meivakantie niet alle faciliteiten geopend zijn of dat niet alle activiteiten georganiseerd worden. Blijf op de hoogte via onze corona informatiepagina.

U bent bij camping Het Winkel aan het juist adres! Tijdens de meivakantie 2021 ontvangen wij u graag op onze camping. Het Winkel in Winterswijk is de ideale familiecamping om uw meivakantie door te brengen. Kamperen met het hele gezin, tijd voor elkaar, lekker tot rust komen en genieten van de (eerste) voorjaarszon.

Aanbiedingen
Direct boeken!
Meivakantie aanbieding 2021

Lekker ontspannen tijdens de meivakantie? Maak hiervoor gebruik van onze meivakantie aanbieding.

7 nachten kamperen in de periode van vrijdag 23 april tot zondag 9 mei 2021:

  • Comfortplaats nu vanaf € 165,-
  • Comfortplaats Plus nu vanaf € 175,-
  • Luxe plaats met privé sanitair nu vanaf € 249,-

De familiearrangementen zijn incl. 4 personen, kampeermiddel, evt. bijzettentje, auto, stroom, water en douches. Exclusief toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces.

Nu boeken
Volop activiteiten tijdens de meivakantie

Lekker kamperen tijdens de meivakantie in Winterswijk? Dan bent u bij ons, camping Het Winkel in Winterswijk, aan het juiste adres! Voor kinderen is er veel te beleven op en rond de camping. Er is een zwembad met grote glijbaan en kinderbad, er is kinderanimatie met een enthousiast animatieteam dat elke dag leuke knutsels, spelletjes en (sport) activiteiten organiseert. Daarnaast vindt u ook bowlingbanen en indoor jeu de boulesbanen op ons park. Leuk voor het hele gezin!

De grote speeltuin naast het kinderclubhuis is ook zeer geliefd. Over het gehele terrein verdeeld zijn eveneens diverse speeltoestellen gelegen. Bij minder weer kunnen de kinderen terecht in de binnenspeeltuin, met vele meters aan klim-, klauter- en glijplezier. 

Bekijk onze speeltuin
Accommodatie

Wist u dat u naast kamperen ook in een van onze accommodaties kunt verblijven? Ook voor de meivakantie hebben we speciale aanbiedingen voor onze chalets!

Bekijk aanbiedingen accommodaties
Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Vragen over uw meivakantie in Winterswijk?

Willt u meer informatie over uw meivakantie op onze camping? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven voor uw vakantie! Onze receptie staat u graag te woord!

Neem contact op
Kamperen met tent
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1