Winterkamperen bij Het Winkel

Er even tussen uit in de winter? Kom naar camping Het Winkel! Ook in de wintermaanden is het goed toeven op ons recreatiepark. Ook in de directe omgeving van Winterswijk is er nog van alles te beleven.

Rust en ruimte
Komt u voor rust en ruimte? Ook dan bent u bij familiecamping Het Winkel aan het juiste adres. Met onze ruim opgezette velden midden in de groene, bosrijke omgeving, waant u zich in een zee van rust. Geniet vanonder uw luifel van een zonnetje met op de achtergrond alleen vogelgeluiden. Ook dat is camping Het Winkel.

Aanbiedingen
Direct boeken!
Wintercamping
Aanbieding weekend winterkamperen

Wilt u in de winter nog even lekker een weekendje kamperen? In de laatste maanden van het jaar is onze camping nog steeds een prachtige omgeving om te verblijven! Profiteer van onze aantrekkelijke aanbieding om nog even een weekendje er op uit te gaan en lekker een dineren in ons restaurant Reuselink.

Aanbiedingen
In de maanden november en december kunt u gebruik maken van onderstaande aanbiedingen. De tarieven zijn geldig voor 2 personen voor 2 nachten, inclusief een heerlijk diner (1 gang) in ons restaurant Reuselink.

  • Comfortplaats: € 69,00
  • Comfortplaats Plus: € 75,00 
  • Luxe plaats met privésanitair: € 99,00

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem dan contact op met onze receptie.

Neem contact op
Aanbieding overwinteren bij camping Het Winkel

Bij overwinteren denkt u misschien aan een ver vakantieland. Maar wist u dat u dicht bij huis ook heerlijk kunt komen overwinteren? Voor slechts €450 kunt u 5 maanden lang verblijven op onze camping in de periode van zondag 3 november 2019 t/m 27 maart 2020.

Aanbieding is inclusief 4 personen, kampeermiddel, evt. bijzettentje en auto. Exclusief stroom, water en toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem dan contact op met onze receptie. 

Neem contact op
Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Neem contact op
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1