Kamperen tijdens de zomervakantie 2021 in Winterswijk

Bent u op zoek naar een gezellige familiecamping in Winterswijk om in 2021 uw zomervakantie door te brengen? Zoek dan niet verder! Onze camping Het Winkel, gelegen midden in de Winterswijkse bossen, is voorzien van vele faciliteiten voor het hele gezin en geschikt voor jong en oud! De campingplaatsen en velden zijn ruim opgezet, waardoor u voldoende privacy heeft.

Eigenlijk hoeft u tijdens de zomervakantie de camping bijna niet te verlaten. De kinderen kunnen zich volop vermaken in de vele speeltuinen, het zwembad, bij het animatieteam, de kinderboerderij of gewoon lekker ravotten op en rond de camping. Op onze camping hebben wij een heerlijk terras waar u, onder het genot van een drankje, van de laatste zonnestralen van de dag kunt genieten. Heeft u een dag geen zin om te koken of wilt u lekker lunchen? Geen probleem! In ons restaurant serveren wij verschillende gerechten voor jong en oud! Na het eten nog een potje bowlen of (indoor) jeu de boules? Het kan allemaal bij Camping Het Winkel.

In de bosrijke omgeving van onze camping kunt u prachtig fietsen en wandelen in de zomer! Verschillende fiets- en wandelroutes lopen direct langs onze camping.

Overnacht u liever in een van onze accomocaties (chalets, glamping, familiehuis)? Bekijk dan hier onze arrangementen voor de zomervakantie.

Kamperen met kinderen.
Boek nu uw zomervakantie voor 2021

In de zomer van 2021 heerlijk op vakantie in Winterswijk in het hart van de Achterhoek? Verzeker u nu van een plek op onze camping en boek direct makkelijk en snel online. Bij Recreatiepark Het Winkel kunt u al 4 nachten boeken v.a. € 155,00!

Onze zomerse aanbiedingen:

 • Mini zomerarrangement: 4 nachten v.a. € 155,00*
 • Zomerarrangement L: 1 week v.a. € 269,00
 • Zomerarrangement XL: 2 weken v.a. € 535,00
 • Zomerarrangement XXL: 3 weken v.a. € 799,00

Deze aanbiedingen zijn geldig in de periode van vrijdag 2 juli t/m zondag 29 augustus 2021. Aanbiedingen zijn geldig voor maximaal 4 personen en exclusief toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces. 

Boek nu
Comfortplaats

Onze Comfortplaats heeft een oppervlakte van 100 tot 120m² en biedt plaats aan maximaal 6 personen (uit één gezin). Alle Comfortplaatsen hebben een eigen elektriciteitsaansluiting (10 ampère), evenals een water- en afvoeraansluiting. Daarnaast bieden wij u WLAN tegen betaling en mag u uiteraard gebruik maken van de vele faciliteiten op ons park. Perfect voor een heerlijke, ontspannen zomervakantie op onze camping.

 • Mini-vakantie: 4 nachten kamperen vanaf € 155,00
 • Zomer Arrangement L: 1 week kamperen vanaf € 269,00
 • Zomer Arrangement XL: 2 weken kamperen vanaf € 535,00
 • Zomer Arrangement XXL: 3 weken kamperen vanaf € 799,00

Aanbiedingen zijn geldig voor maximaal 4 personen en exclusief toeristenbelasting.

Boek nu
Seniorencamping Achterhoek.
Ruime kampeerplaatsen in de Achterhoek.
Comfortplaats Plus

Plant u een langer verblijf bij ons en geeft u de voorkeur aan net dat beetje meer comfort in de zomervakantie 2021 op onze camping? Dan is onze Comfortplaats Plus precies wat u zoekt! Onze luxe kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van ca. 150m² en zijn te boeken voor maximaal 6 personen (uit één gezin). Ze hebben een eigen 10 ampère elektriciteitsaansluiting (uit te breiden tot 16 ampère), evenals een water- en afvoeraansluiting. Daarnaast heeft de Comfortplaats Plus een CAI-aansluiting voor de TV.  Dat belooft een heerlijke zomer te worden!

U boekt  uw zomervakantie op onze Comfortplaats Plus vanaf:

 • Zomer Arrangement L: 1 week kamperen vanaf €299,00
 • Zomer Arrangement XL: 2 weken kamperen vanaf €595,00
 • Zomer Arrangement XXL: 3 weken kamperen vanaf €889,00

Aanbiedingen zijn geldig voor maximaal 4 personen en exclusief toeristenbelasting.

Boek nu
Luxe Kampeerplaats met Privé-sanitair

Houdt u van kamperen, maar heeft u liever uw eigen sanitair tot uw beschikking in de zomervakantie? Dan is onze Luxe Kampeerplaats met Privé-sanitair perfect voor u! Deze kampeerplaatsen zijn ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Ze zijn ca. ca. 150m² groot en hebben eigen elektriciteits-, televisie-, water- en rioolaansluitingen. Daarnaast heeft u de beschikking over uw privé sanitair met douche en toilet. Deze sanitaire voorzieningen kunnen met een sleutel worden afgesloten, zodat alleen u en uw gezin er gebruik van kunnen maken.

Onze Luxe Kampeerplaats met Privé-sanitair is in de zomervakantie 2021 te boeken vanaf:

 • Zomer Arrangement L: 1 week kamperen vanaf €419,00
 • Zomer Arrangement XL: 2 weken kamperen vanaf €799,00
 • Zomer Arrangement XXL: 3 weken kamperen vanaf €1149,00

Aanbiedingen zijn geldig voor maximaal 4 personen en exclusief toeristenbelasting.

Boek nu
Privé sanitair in de Achterhoek.
Kamperen met tent.
Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een meerprijs kunt u bij uw boeking een specifieke plaats aangeven of specifieke wensen kenbaar maken. De minimale boekingsduur is 4 nachten aaneengesloten. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Vragen over uw zomervakantie?

Wilt u meer informatie over uw zomervakantie op onze camping? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs! Kunt u meteen alvast sfeer proeven voor uw zomervakantie! Onze receptie staat u graag te woord! Uiteraard is het ook mogelijk om direct online te boeken en te profiteren van onze ‘Zomervakantie 2021 aanbieding’.

Neem contact op
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1