Kinderboerderij op Recreatiepark Het Winkel

Op ons recreatiepark hebben we een leuke kinderboerderij. Op deze kinderboerderij zijn verschillende dieren aanwezig. Maak kennis met onze geitjes, kippen, zwijntjes, koeien en de pony. Natuurlijk krijgen de dieren wel eens een kleintje, hoe leuk is het om te kijken naar kleine kuikentjes of kalfjes? De kinderboerderij is weids opgezet waardoor de dieren zelf lekker veel ruimte hebben!

Kinderboerderij in een natuurlijke omgeving

De dieren zijn gewend aan kinderen en kinderen kunnen er dan ook gerust naar toe lopen om ze gedag te zeggen. De kinderboerderij is gemakkelijk te bereiken vanuit de receptie richting de speelhal. Op bordjes staat de looproute aangegeven. De kinderboerderij is elke dag geopend van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat!  Recreatiepark het Winkel is een echte groene camping! Vanuit de kinderboerderij loopt u direct de natuur in. De prachtige groene omgeving brengt u rust en een echt vakantiegevoel!

De kinderboerderij grenst direct aan het bos: Het Buskersbos. In het Buskersbos zijn prachtige wandel- en fietspaden en stroomt de Slingebeek. U staat binnen no time midden in het bos!  Direct vanuit onze groene camping ervaart u de natuur en met een beetje geluk ziet u de ijsvogel hier. Naast dit prachtige bos stroomt de beek Boven-Slinge. Hierdoor groeit en bloeit de natuur volop in het Buskersbos.

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1