Kinderboerderij op Recreatiepark Het Winkel

Op ons recreatiepark hebben we een leuke kinderboerderij. Op deze kinderboerderij zijn verschillende dieren aanwezig. Maak kennis met onze geitjes, zwijntjes en de pony. De kinderboerderij is weids opgezet waardoor de dieren zelf lekker veel ruimte hebben!

Kinderboerderij in een natuurlijke omgeving

De dieren zijn gewend aan kinderen en kinderen kunnen gerust gedag zeggen. De kinderboerderij is gemakkelijk te bereiken vanuit de receptie richting de speelhal. Op bordjes staat de looproute aangegeven. De kinderboerderij is elke dag geopend van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat!  Recreatiepark het Winkel is een echte groene camping! Vanuit de kinderboerderij loopt u direct de natuur in. De prachtige groene omgeving brengt u rust en een echt vakantiegevoel!

De kinderboerderij grenst direct aan het bos: Het Buskersbos. In het Buskersbos zijn prachtige wandel- en fietspaden en stroomt de Slingebeek. U staat binnen no time midden in het bos!  Direct vanuit onze groene camping ervaart u de natuur en met een beetje geluk ziet u de ijsvogel hier. Naast dit prachtige bos stroomt de beek Boven-Slinge. Hierdoor groeit en bloeit de natuur volop in het Buskersbos.

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1