Klimbos Winterswijk en Ruurlo

Een klimbos bestaat uit meerdere routes op verschillende hoogtes in de bomen van een bos met een verschillende moeilijkheidsgraad. Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleeft u een waanzinnig avontuur, middenin in de natuur. Het bezoeken van een klimbos is geschikt voor jong & oud en ideaal voor een sportief dagje uit met het gezin!

Klimbos Ruurlo

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is wat je noemt een echte ontdekking. Hier vind je maar liefst 6 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot niet minder dan 12 meter. Achter elke boom schuilt hier een nieuwe verrassing. Maar daar laat jij je natuurlijk niet door afschrikken. Want je weet: de overwinning op jezelf zal zoet zijn!

Klimbos Achterhoek
Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo
T: (0)88 554 66 36

Ga naar www.klimbos.nl

Klimbos Winterswijk

Beleef een onvergetelijk avontuur bij Klimbos en Survival Winterswijk 

In dit klimbos bereik je grote hoogtes tot wel 15m en meet je krachten met je vrienden en familie. Daarnaast is er voor de kleinere klauteraars vanaf 1,20m een volledig nieuw zip-line en mini klimparcours ontwikkeld! Zoef van plateau naar plateau en klim over wiebelige bruggetjes en obstakels. Het hoge klimparcours is voor iedereen vanaf 1,50m en bestaat uit 2 routes met snelle tokkelbanen en super gave overgangen! Meet je krachten op de Survival hindernisbaan. Deze groepsactiviteit is voor iedereen vanaf 7 jaar. Wie werkt het beste samen en legt het snelste het parcours af? Kom het testen in ons prachtige klimbos!

Wij zijn geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Extra geopend op feestdagen en in schoolvakanties. Koop je tickets eenvoudig online!

Klimbos Survival Winterswijk
In het bos vooraan de Bataafseweg te Winterswijk
Telefoonnummer is gewijzigd: 0619713397

Ga naar www.kswinterswijk.nl

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1