Natuur Winterswijk

Recreatiepark ‘Het Winkel’ is omringd door het prachtige Nationale Landschap. Een unieke omgeving waar u echt tot uzelf kunt komen en rust ondervindt in de prachtige natuur. Vanaf onze groene camping start u direct één van de vele wandel- of fietsroutes! Deze zijn uiteen gezet in het Nationaal Landschap. Ontdek deze parel!

Nationaal Landschap Winterswijk

Eén van de nationale landschappen is het Nationaal Landschap Winterswijk. Dit is een gebied van bijna 22.000 hectare groot, gelegen in de Gelderse Achterhoek, ingesloten tussen Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde en de Duitse grens. Vanuit ons recreatiepark bevindt u zich precies in het midden! 

Klik hier voor meer informatie

Fietsroutes

Voor fietsliefhebbers zijn er diverse mooie routes uitgezet om het Nationaal Landschap van Winterswijk te kunnen verkennen. In het Coulissenlandschap, vindt u prachtige bossen en een afwisseling van akkers en weiden. Ook komt u watermolens en oude Saksische boerderijen tegen. Loop binnen bij onze receptie en laat u verrassen door de keuze uit diverse mooie fietsroutes!

Klik hier voor meer informatie

Wandelroutes

Er zijn vele wandelroutes in de Achterhoek te vinden. U hoeft niet ver te zoeken! Vanuit onze  groene camping, wandelt u direct de natuur in! Neem een kijkje bij de visvijver of wandel een langere route en ontdek de groene omgeving!

Klik hier voor meer informatie

Zwillbrocker Venn

Kom flamingo’s spotten in het Zwillbrocker Venn! Dit natuurgebied is wereldwijd de meest noordelijk gelegen broedplaats voor een kolonie van ongeveer veertig flamingo’s. Het natuurgebied omvat zowel bos als moerasgebied en er broeden meer dan honderd verschillende vogelsoorten. Vergeet niet uw camera mee te nemen! 

Klik hier voor meer informatie

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1