Informatie over het coronavirus

Laatste update  25-09-2021

Maatregelen op ons recreatiepark
Wij begrijpen dat u vragen heeft rondom het coronavirus en uw vakantie bij Het Winkel. We willen u laten weten dat wij het advies van de rijksoverheid erg serieus nemen. De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben onze medewerkers instructies ontvangen met betrekking tot de preventieve maatregelen als het gaat om hand- en luchtweg-hygiëne. 

De volgende punten zijn van toepassing: 

 • Al onze faciliteiten zijn geopend.
 • Alle gasten vanaf 13 jaar dienen een coronatoegangsbewijs te tonen voor een bezoek aan ons restaurant of onze bowlingbanen en vanaf 14 jaar een coronatoegangsbewijs + ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs)
 • Coronatoegangsbewijs kunt u tonen door middel van een QR-code houdt u deze gereed bij binnenkomst, er wordt gecontroleerd op een:
  - Vaccinatiebewijs
  - Herstelbewijs
  - Negatieve testuitslag

Kijk voor alle actuele openingstijden op www.reuselink.nl.

Het Winkel volgt de algemene voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM. Deze algemene maatregelen zijn als volgt:

 • Op diverse plaatsen worden informatieposters opgehangen, we verzoeken u vriendelijk deze aanwijzingen op te volgen.
 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom de schoonmaak.
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk als zij in goede gezondheid verkeren.
 • Verder houden wij de algemene Corona gezondheidsmaatregelen in acht. Geef elkaar de ruimte. 1,5 meter blijft een veilige afstand.

Als we met ons allen de corona maatregelen volgen, kunnen we onze gasten zeker de mogelijkheid geven te komen genieten van onze prachtige omgeving.

We blijven de situatie rond het coronavirus volgen en houden u op de hoogte via deze pagina. Wees u ervan bewust dat de situatie kan veranderen.

Wanneer u vragen heeft, kunt u uiteraard bij ons terecht. Hopelijk begrijpt u dat wij uw vragen niet zo snel kunnen beantwoorden als u van ons gewend bent.

Zorg goed voor uzelf en uw naasten!

Met vriendelijke groeten,
Team Het Winkel

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1