De omgeving van recreatiepark Het Winkel

Recreatiepark Het Winkel is omringd door het prachtige Nationale Landschap. Nederland beschikt over 20 nationale landschappen verspreid over het land. Zeven van deze nationale landschappen zijn gelegen in de provincie Gelderland. Eén hiervan ligt in Winterswijk. Een unieke mooie omgeving waar u echt tot uzelf kunt komen en rust ondervindt in de prachtige natuur. Vanaf het park kunt u direct aansluiting vinden op één van de vele wandel- of fietsroutes die uiteen gezet zijn in het Nationaal Landschap.

Natuur

Het Winkel is gelegen in de Achterhoek, het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland. Het oostelijke deel van de Achterhoek vormt de landsgrens met Duitsland. Op tal van mooie plekjes langs de landsgrens zijn ‘groene’ grensovergangen aangelegd, speciaal bedoeld voor fietsers en wandelaars. Onze camping ligt midden in het groen en is daarom een geschikt vertrekpunt voor een heerlijke dag in de natuur. Bekijk onze fiets- en wandelroutes.

Ook is het mogelijk om in alle rust van de natuur te genieten aan onze visvijver. Verscholen tussen het groen, kunt u hier lekker ontspannen door uw hengel uit te slaan of lekker een boekje lezen in het gras. Heeft u de omgeving van ons recreatiepark al ontdekt en toe aan een nieuwe belevenis? Ga dan eens flamingo’s spotten, net over de grens bij Winterswijk. U staat versteld van wat uw vakantie in Gelderland voor een moois in petto heeft! Ontdek en geniet van deze bijzondere bosrijke omgeving!  

Cultuur

Op het gebied van cultuur is er ook veel te beleven in de Achterhoek, er zijn tal musea en er worden vele evenementen georganiseerd. Er liggen mooie steden en dorpen om Winterswijk heen, maar ook de weekmarkt van Winterswijk is een bezoekje waard. Ga er op uit en beleef al het leuks van de Achterhoek tijdens uw vakantie in Gelderland!

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1