Recreatiepark Het Winkel

In het hart van de Achterhoek, in Winterswijk, vindt u Recreatiepark Het Winkel. Onze camping bevindt zich in bosrijke omgeving, waar u optimaal kunt genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

In en rondom Recreatiepark Het Winkel is veel te beleven. De omgeving biedt volop gelegenheid om te wandelen, te fietsen of om de geschiedenis te ontdekken. Voor iedereen zijn er vele bezigheden op het park, zoals lekker zwemmen in het verwarmde zwembad met glijbaan of relaxen in onze wellness. Onze uitstekende horeca voorzieningen zorgen er ook voor dat je heerlijk kunt eten en drinken op ons park. Daarnaast vermaakt ons animatieteam jong en oud met leuke activiteiten. Uw hond is welkom op ons park.

Niet alleen op het park is veel te doen, ook de omgeving van Winterswijk leent zich uitstekend voor leuke dagjes weg in de Achterhoek. Wandel door het aangrenzende natuurgebied, maak kennis met de eeuwenoude historie of maak mooie fietstochten door de omgeving.

Op ons park geniet u van rust, ruimte, sfeer en volop gelegenheid om actief bezig te zijn, de ideale combinatie voor volop vakantiegevoel! Vier uw vakantie op recreatiepark Het Winkel in uw eigen tent, caravan, camper of huur een van de groepsaccommodaties op ons park in de Achterhoek.

Camping Het Winkel in beeld
Previous Next
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1