Pasen 2021 in Winterswijk

Tijdens de paasvakantie staan wij graag weer voor u klaar. Natuurlijk komt uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Wij houden ons aan alle regels, zodat u zorgeloos bij ons van uw vakantie kunt genieten. Hierdoor kan het helaas zijn dat tijdens de paasvakantie niet alle faciliteiten geopend zijn of dat niet alle activiteiten georganiseerd worden. Blijf op de hoogte via onze corona informatiepagina.

Pasen 2021 vieren in Winterswijk? Kom dan naar Camping Het Winkel! Camping Het Winkel is een gezellige familiecamping in Winterswijk, uniek gelegen op het randje van de Achterhoek bij de grens met Duitsland. Wij zijn een camping waar veel te beleven is, voor jong en oud! Onze ruime groene camping ligt midden in de natuur en is omgeven door het Nationaal Landschap van Winterswijk. Wilt u uw paasvakantie van 2021 in Winterswijk doorbrengen?  Maak dan ook gebruik van onze interessante Paaskorting! Deze korting is geldig van vrijdag 26 maart t/m zondag 11 april.

Lees dan verder!

Aanbiedingen
Direct boeken!

Pasen op ons vakantiepark in Winterswijk

Stelt u zich voor: heerlijk te voet of op de fiets het landschap van Winterswijk verkennen. Aansluitend neemt u heerlijk een verfrissende duik in ons verwarmde buitenzwembad. Vervolgens ontspant u zich in onze wellness op het park in de sauna, infraroodkabine of zonnebank. Als afsluiting van de dag nog een gezellig hapje eten en drinken. Misschien ook nog een potje bowlen of jeu de boules? Het kan allemaal!

Over ons hele vakantiepark kunt u gebruik maken van WIFI. Natuurlijk zijn er op de camping voldoende speelmogelijkheden voor kinderen, zoals onze kinderboerderij, diverse speeltoestellen en onze binnen- en buitenspeeltuin

Animatie op ons park tijdens Pasen

Ook tijdens Pasen 2021 is ons animatieteam aanwezig op onze camping met elke dag een leuk programma voor kinderen van alle leeftijden. Het animatieteam verzamelt in de kidsclub en organiseert vanuit daar vele leuke activiteiten. Ons animatieteam organiseert bijvoorbeeld nachtzwemmen, kampvuur avonden, bosspeurtochten en er zijn vele thema weken. De hele dag door zijn er diverse activiteiten. 

Eitjes zoeken!

Tijdens het Paasweekend 2021 mag de Paashaas natuurlijk niet ontbreken. Op Eerste Paasdag brengt hij een bezoek aan camping Het Winkel! Heeft hij ook dit jaar weer paaseieren voor de kinderen verstopt? Alle kinderen mogen helpen zoeken! Het wordt een geweldig paasweekend dat ze niet snel vergeten. 

PaasSpelen en PaasTochten

Op 1e Paasdag organiseert ons restaurant Reuselink de PaasSpelen.Deze dag staat natuurlijk helemaal in het teken van Pasen. Bij onze buitenspeeltuin en rondom ons restaurant kunt met u met uw gezin volledig coronaproof allerlei grappige en leuke spelletjes spelen. Voor onze campinggasten maakt deze activiteit onderdeel uit van het animatieprogramma.

Trek er op Tweede Paasdag lekker op uit en ontdek de mooie omgeving van Winterswijk! Ons restaurant heeft diverse mooie PaasTochten voor u klaarliggen. Kies een mooie wandelroute uit, of stap lekker op de fiets en geniet van de lente! Voor onderweg hebben we een PaasTas vol heerlijke huisgemaakt lekkernijen voor u.

Vragen over uw paasvakantie?

Heeft u vragen over uw paasvakantie bij ons vakantiepark Het Winkel? Neem dan gerust contact met ons op, bel met onze receptie +31 (0)543 513025 of kom gezellig langs! Zo kunt u meteen alvast sfeer proeven!

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1