Rustige en groene camping

Camping Het Winkel is een heerlijk rustige en groene camping. Onze camping is opgezet met veel groen en ruimte om u heen en is perfect midden in de natuur gelegen. Persoonlijke aandacht, Achterhoekse gastvrijheid en goede voorzieningen staan voorop bij Het Winkel. Benieuwd naar onze rustige groene camping? Lees hieronder snel meer!

Kamperen in de natuur

Op onze rustige en groene camping vindt u de mooiste kampeervelden met kampeerplaatsen van verschillend formaat. Onze kampeerplaatsen zijn tussen de bossen gelegen. U kunt kiezen uit een comfortplaats, een comfortplaats plus of een luxe kampeerplaats met eigen privé sanitair. Naast deze verschillende kampeerplaatsen beschikt Het Winkel ook over, maand-, seizoens- en jaarplaatsen gelegen midden in de Achterhoekse natuur. Kom tot rust te midden van al het mooie groen!

Rustige en groene camping: voor ieder wat wils

Op onze camping in Winterswijk is altijd wat te doen. Zo heeft Het Winkel een gezellig restaurant, waar u lekker kunt lunchen of een maaltijd kunt eten. Daarna kunt u met een lekker wijntje voor de open haard plaatsnemen om uw avond heerlijk ontspannen af te sluiten. Wij verkopen ook dagelijks warme broodjes, om de volgende ochtend lekker mee te ontbijten. Bovendien stapt u vanaf onze camping in Winterswijk direct in een betoverende omgeving, waar u heerlijk tot rust komt. Wist u dat uw hond welkom is op onze rustige groene camping?

Indrukwekkende omgeving

In de omgeving van onze rustige en groene camping is er genoeg te doen! Zo kunt u de omgeving goed verkennen als u een van de vele wandel- of fietsroutes volgt. Een paar tips:

Rustige en groene camping voor kinderen

Natuurlijk zijn er op onze rustige en groene camping voldoende speelmogelijkheden voor kinderen, zoals onze de kinderboerderij, diverse speeltoestellen, onze binnen- en buitenspeeltuin en het zwembad met ligweide. Ook kunnen de kinderen lekker zwemmen in ons verwarmd buitenzwembad. Daarnaast hebben wij sinds 2020 een bowlingbaan en indoor jeu de boules baan, waar u gezellig een balletje kunt rollen. 

Meer informatie over onze rustige en groene camping?

Wilt u meer over onze rustige en groene camping? Kijk eens rond op onze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel +31 (0)543 513025 of kom gezellig langs!

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een meerpijs kunt u bij uw boeking een specifieke plaats aangeven of specifieke wensen kenbaar maken. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1