Seizoens- en jaarplaatsen

Wilt u het hele jaar genieten van de gezelligheid, de luxe en comfort, de prachtige natuurlijke omgeving en de activiteiten van Camping Het Winkel? Dat kan! Op camping en vakantiepark Het Winkel vindt u ruime plaatsen, zodat u het gehele jaar, voor- en/of najaar ongestoord kunt genieten van uw rust en ontspanning. Tevens bieden wij voorjaars- en najaarsplaatsen aan. U kunt dan genieten van onze comfort plus en comfortplaatsen, deze zijn allen voorzien van water- en rioolaansluiting, elektriciteit, een eigen afvoer, draadloos internet (tegen geringe betaling), 10 ampère stroom. Tevens is uw hond welkom!

Speciaal voor langkampeerders hebben wij verschillende seizoenplaatsen of jaarplaatsen in Winterswijk op onze groene camping. Als u op onze camping een jaar- of seizoenplaats wilt boeken, dan adviseren wij om van te voren een afspraak te maken, zodat wij hiervoor een rondleiding kunnen verzorgen langs onze beschikbare plaatsen. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Als langkampeerder geniet u het hele jaar door van de gezelligheid, de luxe en comfort, de prachtige natuurlijke omgeving en de activiteiten van ons park. Lees meer over uw seizoen- of jaarplaats op onze camping in Winterswijk!

Plaats

  • 100 tot 120 m² groot
  • Geschikt voor maximaal 6 personen uit één gezin
  • 10 ampère stroom 
  • Watertoevoer en afvoeraansluiting
  • Mogelijkheid tot snelle WiFi (tegen betaling)
  • Toiletgebouw met (kinder)sanitair op loopafstand

Afspraak maken

Wanneer u een jaar- of seizoenplaats wilt reserveren, dan adviseren wij om een afspraak te maken, zodat wij hiervoor een rondleiding kunnen verzorgen langs onze beschikbare plaatsen. Wij vertellen u dan alles over onze ruime camping en laten u zien waar u bijvoorbeeld de wasserette, het restaurant en de wellness kunt vinden! Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen. Bel voor het maken van een afspraak 0543-513025 of maak direct een afspraak online.

Onze camping

Kamperen in de Achterhoek begint bij recreatiepark Het Winkel! Jong en oud vindt volop vermaak op ons park: zo is er een wellness, zijn er binnen- en buitenspeelplaatsen en is er een verwarmd buitenzwembad. Ook kunt u heerlijk dineren in het restaurant op ons park. Hoe heerlijk is het om na een lekker diner nog even de wellness in te gaan? Lekker ontspannen. Wat een voordeel toch zo'n jaar- of seizoensplaats in Winterswijk op ons park, u hebt alle tijd om optimaal te genieten van ons park! Ons park verzorgt een zo comfortabel mogelijk verblijf tijdens uw kampeervakantie in de Achterhoek.

Seizoen- of jaarplaats reserveren of vragen?

Heeft u vragen over een seizoenplaats of jaarplaats in Winterswijk op onze camping? Of wilt u online uw seizoensplaats of jaarplaats reserveren? Dit doet u direct via het contactformulier! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0543-513025. U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze camping zodat u alvast een seizoen- of jaarplaats kunt bezichtigen en sfeer proeft op ons park!

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1