Strandbad Winterswijk

Recreatiepark Het Winkel bevindt zich aan de rand van het Buskersbos en aan dit zelfde bos grenst ook het Strandbad in Winterswijk. Het Strandbad is één van de parels van Winterswijk; een prachtig gerenoveerd natuurbad met alle nodige faciliteiten en gemakken.

Op iets meer dan een kilometer afstand  van Recreatiepark Het Winkel bevindt zich het Strandbad Winterswijk. Het Winkel beschikt zelf over een verwarmd buitenzwembad, maar u kunt ook een dagje de natuur in en de nodige verkoeling zoeken op het Strandbad. Het Strandbad kenmerkt zich door een ruim zandstrand waar kinderen heerlijk aan en in het water kunnen spelen. Daarnaast zijn er duikplanken, glijbanen en andere speeltoestellen. Het strandbad in Winterswijk is geopend van 1 april tot 1 oktober, echter alleen bij mooi weer.

Route van Het Winkel naar het Strandbad (De Slingeweg 20 – Badweg 6) met de fiets/te voet: (looptijd 5 minuten)
Vanuit Recreatiepark Het Winkel vertrekt u rechtsaf De Slingeweg op. Sla vervolgens na 450 meter weer rechtsaf om de Oude Bocholtsebaan op te gaan. Hier fietst of loopt u over het zandpad door het bos. U steekt een bruggetje over en gaat vervolgens rechtdoor. Na 450 meter slaat u linksaf om de Badweg op te gaan. Na 80 meter vindt u aan uw linkerhand het Strandbad in Winterswijk.

Met de auto:
Vanuit Recreatiepark Het Winkel vertrekt u rechtsaf de De Slingeweg op. Na 1,2 kilometer slaat u rechtsaf om de Hijinkhoekweg op te gaan. Vervolgens slaat u na 400 meter rechtsaf naar de Wooldseweg. Neem na 700 meter de 1e afslag recht, de Meester A.th. ten Houtenlaan op (voor de rotonde). Vervolgens neemt u, na 250 meter, de 1e afslag links om de Badweg op te gaan.  Na 300 meter vindt u aan uw rechterhand het Strandbad in Winterswijk.

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1