Vakantie met hond

Op vakantie met uw hond naar een camping in eigen land? Dat kan op ons park! Op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk zijn honden tegen een meerprijs welkom. In het uitgebreide groene gebied rondom familiecamping Het Winkel kunt u heerlijk wandelen met uw hond. Lees hieronder meer over een vakantie met uw hond.

Wandelen met uw hond

Op vakantie met uw hond in Winterswijk biedt volop de gelegenheid om samen heerlijke boswandelingen te maken. Onze camping in Winterswijk is gelegen in het midden van de natuur en daarom kunt u al direct starten met een wandeling vanuit ons park. Op ons park bij de receptie kunt u verschillende wandelroutes verkrijgen. Natuurlijk kunt u ook een fijne wandeling op en om ons park maken.

Geniet van uw welverdiende vakantie met uw hond

Op ons park zijn honden welkom en dat betekent dat u lekker samen kunt genieten van uw vakantie. Uw hond zal net zo goed als u genieten van een welverdiende vakantie in de Achterhoek. Het rustige starten van de dag en de tijd nemen voor elkaar. Genieten van een andere omgeving, dat doet u beide goed.

Omgeving Achterhoek met hond

Eerst fijn samen ontbijten en dan een heerlijke activiteit samen in de Achterhoek! Er is veel te doen in de omgeving waarbij u uw hond mee kunt nemen. Onze omgeving is vol natuur en cultuur van de Achterhoek. Denk aan oude molens, boerderijen en prachtig natuurgebied. Ontdek de Achterhoek vanuit ons park en verbaas u over de prachtige natuur.

Hond vriendelijk vakantiepark

Of u nu een paar dagen weg gaat of juist langer bij ons verblijft, het maakt niets uit. Uw hond is ten alle tijden welkom tijdens uw vakantie in Nederland op ons park. Ons park voorziet u in al uw behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een lekker hapje eten op ons park? Dat kan in ons à la carte restaurant. Verder beschikken wij onder andere over een verwarmd buitenzwembad, een wellness en een wasserette.

Vragen over ons vakantiepark?

Benieuwd naar ons vakantiepark? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Zo kunt u sfeer proeven en alvast beleven hoe uw vakantie met hond op Het Winkel in Winterswijk zal zijn! Meer informatie over ons vakantiepark? Bel +31 (0)543 513025 of vul ons online contactformulier in!

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een meerprijs kunt u een specifieke plaats reserveren of specifieke wensen kenbaar maken. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1