Visvijver nabij Recreatiepark Het Winkel

Ga je voor een ontspannen belevenis? Loop dan naar de grote visvijver nabij ons recreatiepark. Visvijver 'De Puls' is mooi gelegen in de bossen en ook goed bereikbaar te voet, met de fiets of de auto.

Visvakantie in Winterswijk

Een visvakantie in Winterswijk vanuit ons recreatiepark is zeker de moeite waard. Zo zijn er vele vissoorten aanwezig in visvijver ‘De Puls’. Kom je lekker rustig in je eentje vissen? Of maakt je er een gezellige dag met jouw kinderen van?

Een vispas is hier, zoals op de meeste plaatsen in Nederland, verplicht. Voor deze visvijver dien je een aparte vispas te kopen. Deze vispas kun je kopen bij de receptie van Het Winkel en kost € 5,- per dag of € 15,- per week. 

Loop direct vanuit ons vakantiepark het bos in, waar visvijver De Puls verscholen ligt. Het is er heerlijk rustig en de vijver ligt mooi beschut. Vraag bij onze receptie de plattegrond.

Vissoorten

Je komt de mooiste exemplaren tegen in de visvijver! Denk aan de volgende vissoorten:

- Blankvoorn - Ruisvoorn
- Kopvoorn - Winde
- Brasem - Zeelt
- Karper - Paling
- Snoek - Snoekbaars

 

Ook is visvijver de Puls een prima vertrekpunt om eens een stuk te wandelen in de omgeving. Je loopt vanuit ons vakantiepark direct de bosrijke omgeving in, beleef wat de rust met je doet! Recreatiepark Het Winkel is omringd door het prachtige Nationale Landschap, een prachtige omgeving om je hengel uit te gooien!

Waarom het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1