Winkelen

Lekker een dagje winkelen en terrasjes pakken? Er zijn verschillende winkelcentra in de omgeving van Winterswijk. Winterswijk zelf beschikt ook over een uitgebreid winkelcentrum. Daarnaast zijn er op maximaal een uur rij-afstand meerdere winkelcentra te bereiken.

Winterswijk

In Winterswijk is het winkelaanbod is gevarieerd en elke straat heeft zijn eigen uitstraling. Er zijn leuke kleine boetieks maar ook grote ketens te vinden. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag. Op nog geen 10 minuten rijden van ons recreatiepark staat u al in het gezellige centrum van Winterswijk.

Klik hier voor meer informatie

Doetinchem

Doetinchem hét centrum van de Achterhoek. Niet te groot en niet te klein, met een goed winkelaanbod. In de binnenstad kunt u op het Simonsplein lunchen in een van de verschillende horecagelegenheden.

Klik hier voor meer informatie

Zutphen

Het historisch centrum van Zutphen is eeuwenoud, bijna nog geheel in tact en kent talloze monumenten. De stukken stadsmuur, verrassende doorkijkjes en verstilde hofjes tillen het centrum naar een hoger level. U kunt in Zutphen naar hartenlust shoppen in tal van kleine boetieks.

Klik hier voor meer informatie

Arnhem

Arnhem is dé shopstad voor de laatste mode en trends! Een stad waar u heerlijk kunt slenteren door de pittoreske smalle winkelstraatjes achter de drukke hoofdstraat. U kunt een prachtige stadswandeling maken door Park Sonsbeek of langs de rijn oplopen. Een gouden tip is om deze shopdag te combineren met een bezoek aan het Openlucht museum. Ook kunt u ervoor kiezen om eerst lekker te shoppen en daarna een hapje buiten de deur te eten om uw dag in vakantiestemming af te sluiten!

Klik hier voor meer informatie

Oberhausen

In Oberhausen is het goed vertoeven op een regenachtige dag. U kunt prima een volle dag shoppen in de ruim 220 winkels van het overdekte Centro!

Klik hier voor meer informatie

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1