Zomervakantie Gelderland

Er in de zomervakantie samen tussenuit? Boek dan nu je verblijf bij Recreatiepark Het Winkel en geniet van een heerlijke en zonnige zomervakantie in Gelderland. Natuurliefhebbers, cultuursnuivers of actievelingen: iedereen beleeft bij ons een onvergetelijke zomervakantie! 

Onze accommodaties en kampeerplekken in Gelderland 

Of je nu een groot gezin hebt of met z’n tweetjes op vakantie gaat, wij hebben de perfecte accommodatie of kampeerplek voor je. Ons recreatiepark in Gelderland is namelijk voorzien van ruime kampeerplaatsen, modern (privé-)sanitair, chalets, een familiehuis en gezellige glamping lodges. Ideaal voor een lange zomervakantie of een weekendje weg. 

Boek jouw verblijf

Genoeg te beleven tijdens de zomervakantie 

Op ons recreatiepark geniet je in de zomervakantie van vele faciliteiten. Neem bijvoorbeeld een verfrissende duik in ons buitenzwembad, geniet van een drankje op ons zonnige terras of ga er lekker op uit in de veelzijdige omgeving. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Zij kunnen klimmen en klauteren in onze binnen- en buitenspeeltuin, een balletje gooien op onze bowlingbanen en knuffelen met de dieren in de dierenweide. Daarnaast zorgt ons animatieteam in de vakantieperiodes voor leuke activiteiten.  

Dierenweide bij Het Winkel

 

Schuif aan bij Restaurant Reuselink 

Wil je lekker uit eten tijdens de zomervakantie? Bezoek dan ons gezellige Restaurant en geniet van onze dinerkaart met verschillende gerechten. Natuurlijk kun je ook in ons restaurant terecht voor een kop koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch. Zoek bij mooi weer een plekje op ons zonnige terras voor een borrel of high tea, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin.  

Liever niet uitgebreid tafelen? Haal dan een frietje of pizza bij onze snackcorner. 

Ontdek Restaurant Reuselink

Terras Restaurant Reuselink

Ontdek het mooie Gelderland

In de omgeving beleef je dagenlang plezier, wat jouw voorkeur ook is. Ontdek bijvoorbeeld op de fiets verschillende routes waar Winterswijk bekend om staat. Natuurlijk kun je dan bij ons gemakkelijk een fiets huren. Er zijn ook tal van mooie wandelroutes door de natuur, en zelfs maneges die in de omgeving buitenritten aanbieden. Ook een leuk middagje shoppen of lekker hapje eten is nooit ver weg. Binnen 10 minuten sta je in het historisch centrum van Winterswijk. Er is voor ieder wat wils!

Bekijk onze tips in de omgeving

Boek jouw zomervakantie in Gelderland

Wil je jouw zomervakantie doorbrengen in Gelderland bij Recreatiepark Het Winkel? Boek dan jouw verblijf eenvoudig via ons zoek & boek systeem. Heb je nog vragen of opmerkingen over onze verblijfsmogelijkheden of andere zaken op ons park? Neem dan contact met ons op via info@hetwinkel.nl of telefonisch via 0031 (0)543 513025 en we helpen je graag verder!

We kijken er naar uit om je in de zomervakantie te mogen begroeten op ons vakantiepark. 

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1