Zwemparadijzen Winterswijk

In de nabije omgeving van Recreatiepark Het Winkel bevinden zich meerdere overdekte zwemparadijzen. Geniet hier volop van al het waterpret. Schijnt de zon buiten en geniet je liever van waterpret in de buitenlucht? Kies dan voor het verwarmde buitenzwembad op Recreatiepark Het Winkel of het Strandbad, dat zich op iets meer dan een kilometer afstand van Recreatiepark Het Winkel bevind.

Zwembad Jaspers

Zwembad Jaspers is een gezellig binnenzwembad in Winterswijk waar de hele familie zich prima zal vermaken. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, een recreatiebad met stroomversnelling, een peuterbad, een whirlpool en een glijbaan. Daarnaast is er in een aparte ruimte bij de zwemzaal een Turks stoombad en heeft het zwembad een zonnebank. Genoeg te ontdekken en te doen voor een leuk dagje uit. Als gast van Het Winkel kunt u met korting zwemmen bij zwembad Jaspers.

Discozwemmen

Elke vrijdagavond is er Aqua Disco voor kinderen t/m 12 jaar. Een dj speelt coole muziek waarbij de kinderen lekker kunnen dansen in het water. Daarnaast is er een opblaasattractie en ander spelmateriaal in het zwembad aanwezig. Als volwassene bent u alleen welkom als u samen met uw zoon/dochter mee bent. In de zomervakantie is er géén discozwemmen.

De entree voor Aqua Disco is hetzelfde als voor recreatief zwemmen.

Met korting zwemmen bij zwembad Jaspers

Als gast van Het Winkel kunt u met een leuke korting bij Zwembad Jaspers zwemmen. U betaalt de volgende prijzen i.p.v. de reguliere tarieven:

Kinderen t/m 3 jaar: € 1,00 (onder begeleiding)
Jeugd en volwassenen: € 3,75

Let op: u moet contant betalen.

Contactgegevens Zwembad Jaspers

Zwembad Jaspers ligt op ongeveer 6 kilometer van Recreatiepark Het Winkel. Met de auto is het zo’n 10 minuten rijden. Het adres is als volgt:

Jaspersweg 3
7103 AV Winterswijk
T: 0543 514 691

Kijk op de site voor de openingstijden.

Zwembad Bahia Bocholt

Een betoverende waterwereld en een saunaweide die u in vuur en vlam brengt! Naar welk plezier u ook op zoek bent, u vindt het in het Bahia eilandbad. De Caribische sfeer, het diepe bad met cabrio-dak, wisselglijbaan, de wildwaterbaan, de grote saunaweide met 10 sauna's, massageruimten en nog veel en veel meer... Maak een duik in het Bahia paradijs!

Zwembad Bahia
Hemdener Weg 169
46399 Bocholt (DE)
T: 0049 (0)2871 27 26 6-0

Meer informatie op: www.bahia.de

Strandbad Winterswijk

Recreatiepark Het Winkel bevindt zich aan de rand van het Buskersbos en aan dit zelfde bos grenst ook het Strandbad in Winterswijk. Het Strandbad is één van de parels van Winterswijk; een prachtig gerenoveerd natuurbad met alle nodige faciliteiten en gemakken.

Op iets meer dan een kilometer afstand  van Recreatiepark Het Winkel bevindt zich het Strandbad Winterswijk. Het Strandbad kenmerkt zich door een ruim zandstrand waar kinderen heerlijk aan en in het water kunnen spelen. Daarnaast zijn er duikplanken, glijbanen en andere speeltoestellen. Het strandbad in Winterswijk is geopend van 1 april tot 1 oktober, echter alleen bij mooi weer.

Strandbad Winterswijk
Badweg 6
7101 JZ Winterswijk
T: 0543 514 691

Meer informatie? Ga naar strandbadwinterswijk.nl

Kinderen t/m 1 jaar: gratis
Jeugd en volwassenen: € 2,50

Trek gekregen?

Van zwemmen krijgt (bijna) iedereen trek. In het horecagedeelte van de zwemparadijzen kunt u terecht voor een lekkere snack of een verfrissend drankje. Wanneer u weer op ons vakantiepark terug bent, kunt u zich uiteraard ook laten verwennen met een heerlijk diner in ons restaurant Reuselink of ga voor een smakelijke snelle hap en kies voor een lekkere snack of pizza bij onze snackcorner.

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1