Animatie op Recreatiepark Het Winkel

Recreatiepark Het Winkel is een paradijs voor kinderen. Het Winkel biedt zeer veel leuke activiteiten voor kinderen in alle leeftijden. Zo zijn er over het hele terrein speelplaatsen te vinden, zijn er grote binnen- en buitenspeeltuinen en sportvelden. Onze camping beschikt over een verwarmd zwembad met waterglijbaan en peuterbad. Daarnaast zijn er voor de sportievelingen tennisbanen, kegelbanen, volleybalvelden, voetbalveldjes en tafeltennistafels. Ons recreatiepark beschikt over grote zalen en recreatieruimtes voor indooractiviteiten en grote (kinder)evenementen, een kinderclubhuis en een kinderboerderij. Onze camping met zwembad is dé plek voor leuke (water) activiteiten met het animatieteam.

 

Animatieteam

Tijdens de vakantieperiodes (hoogseizoenperiodes) hebben we een enthousiast animatieteam, met een creatief, actief en sportief programma voor jong én oud. Volop vermaak voor het hele gezin. Ons animatieteam staat ongeveer vier keer per dag voor u en voor de kids klaar en biedt een gevarieerd programma voor jong en oud. Eén van de activiteiten is bijvoorbeeld lasergamen voor de echte stoere jongens en meiden. Een andere activiteit is bijvoorbeeld nachtzwemmen, zo kunnen de kids onder begeleiding ’s avonds in het verwarmde zwembad, een ultieme vakantie beleving om nooit te vergeten!

Kidsclub

Kinderen beleven dolle pret op vakantiepark Het Winkel! Ons animatieteam organiseert elke keer weer leuke activiteiten speciaal voor kinderen. Kom naar de Kidsclub, doe mee met één van de vele leuke spelletjes of laat je creativiteit de vrije loop tijdens één van de knutseluurtjes. Gezellig dansen met je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan naar de minidisco, we zijn benieuwd naar al je discodansjes!

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes

 

Onze speeltuinen
Onze dierenweide
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1