Animatie op Recreatiepark Het Winkel

Op Recreatiepark Het Winkel hoeven kinderen zich nooit te vervelen! Wat dacht u van ons verwarmde buitenzwembad met apart peuter- en kleuterbad of onze kinderboerderij om gezellig te wandelen en te spelen?! Daarnaast worden er in het hoogseizoen een paar leuke activiteiten georganiseerd en kunnen de kinderen klimmen en klauteren in onze (indoor-)speeltuin of een balletje gooien op onze spectaculaire bowlingbaan. Ook aan de sportievelingen is gedacht, zo hebben wij onder andere twee indoor jeu de boules banen en een multifunctioneel sportveld. 

Animatieteam

Ons animatieteam organiseert in de vakantieperiodes (hoogseizoenperiodes) een paar leuke activiteiten. Laat je verrassen door een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud! 

 

Kidsclub

Kinderen beleven dolle pret op recreatiepark Het Winkel! Ons animatieteam organiseert elke keer weer leuke activiteiten speciaal voor kinderen. Kom naar de Kidsclub, doe mee met één van de vele leuke spelletjes of laat je creativiteit de vrije loop tijdens één van de knutseluurtjes. Gezellig dansen met je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan naar de minidisco, we zijn benieuwd naar al je discodansjes!

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes

 

Onze speeltuinen
Onze dierenweide
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1