Rijksmonument Erve Brookert

Erve Brookert is een Rijksmonument dat bestaat uit een oud Saksische boerderij met hooischuur en origineel klompenhuis. De boerderij is gebouwd in 1875. Erve Brookert is te bezichtigen voor gasten van ‘Het Winkel’. 

Ga terug in de tijd en ontdek deze bijzondere plek!

Vakantie voor het hele gezin

Bij Het Winkel kun je heerlijk genieten op ons ruime terras van een lekker koud drankje terwijl uw kinderen enthousiast meedoen met het animatieteam of klimmen en klauteren op één van onze speelplaatsen. En wat denk je van een frisse duik in het buitenzwembad met gigantische glijbaan?

Het Winkel zorgt voor een echte kindvriendelijke vakantie. Sportief ontspannen kan ook op onze tennisvelden, het volleybalveld, basketballcourt, tafeltennistafel en nog veel meer. Bovendien geniet je op vakantiepark Het Winkel van de prachtige bosrijke omgeving. Een omgeving waarin je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Rust en ruimte

Kom je juist voor rust en ruimte? Ook dan ben je bij familiecamping Het Winkel aan het juiste adres. Met onze ruim opgezette velden midden in de groene, bosrijke omgeving, waan je je in een zee van rust. Geniet onder je luifel van een zonnetje met op de achtergrond alleen vogelgeluiden.

Erve Brookert
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1