Eten & drinken op Recreatiepark Het Winkel

Een ontspannen vakantie begint bij lekker eten en drinken en daarom bieden wij onze gasten verschillende goede horecavoorzieningen, waaronder een sfeervol restaurant, coffee bar met terras, een snackcorner en een kiosk voor heerlijke verse broodjes.

Restaurant

In ons moderne restaurant geniet u van een heerlijk en betaalbaar diner. Dankzij de gemoedelijke en sfeervolle uitstraling zult u zich er direct thuisvoelen en ons à la carte menu biedt u ruime keuze uit verschillende gerechten.

Meer info

Coffeebar met Terras

Iedereen kan in onze coffeebar met terras terecht voor een goede kop koffie, een smakelijke lunch of een sfeervol diner met een betaalbare dinerkaart. Tevens geldt onze coffeebar als een vertrek- en rustpunt voor veel fietsers en wandelaars

Meer info

Snackcorner

Gaat u liever voor een smakelijke snelle hap? Als u even geen zin heeft om te koken of uitgebreid te eten moet u bij de snackcorner zijn. Van friet met een lekkere snack tot een overheerlijke pizza: de snackcorner heeft het! 

Kiosk

In onze kiosk hebben wij een klein assortiment aan dagelijkse boodschappen, maar ook ijs en snacks. Tevens kunt u er elke dag terecht voor heerlijke verse broodjes!

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1