Fietsverhuur op Het Winkel

Wil je de natuur rondom ons vakantiepark verkennen? En heb je geen eigen fiets meegenomen of ben je niet in de gelegenheid om je eigen fiets mee te nemen? Geen probleem! Onze gasten kunnen via ons één of meerdere fietsen huren. Wij hebben zowel dames- als herenfietsen beschikbaar voor de verhuur. De kosten voor het huren van een fiets bedragen € 10,00 per dag per fiets. Je kunt via onze receptie een fiets huren. 
Wij verhuren helaas geen kinderfietsen, echter in de nabijheid van onze camping zijn er wel volop mogelijkheden om een kinderfiets te huren. Onze receptionistes vertellen je er graag meer over.

Nationaal Landschap op de fiets verkennen

Er zijn diverse mooie fietsroutes om het Nationaal Landschap van Winterswijk te verkennen. In het Coulissenlandschap vind je prachtige bossen, een afwisseling van akkers en weiden, watermolens en oude Saksische boerderijen. De Slingebeek, die grenst aan het terrein van Het Winkel, maakt van het Nationaal Landschap van Winterswijk een unieke omgeving om te genieten van rust en ruimte. De natuur kun je zowel te voet als met de fiets verkennen. Onze camping is het vertrek- en rustpunt van verschillende wandel- en fietsroutes. Informeer bij de receptie naar de routes. 

Op de fiets naar het centrum van Winterswijk

Het Winkel ligt midden in de natuur en daardoor een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke fietstocht. Door onze gunstige ligging aan de rand van Winterswijk kun je het gezellige centrum van Winterswijk ook gemakkelijk en snel op de fiets bereiken. Vanaf ons park is het slechts 10 tot 15 minuten fietsen naar het centrum waar iedere woensdagochtend en zaterdag de warenmarkt staat en de gezellige winkelstraten zeker het bezoeken waard zijn. 

Een fiets huren op Het Winkel

Voor meer informatie over het huren van één of meerdere fietsen kun je contact opnemen met ons. 

Waarom Het Winkel

  • Persoonlijke aandacht voor de klant
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Prachtige fiets- en wandelroutes
  • Vele faciliteiten op de camping 
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1