Plattegrond van recreatiepark Het Winkel

Bekijk onze plattegrond van recreatiepark Het Winkel! Bekijk de plattegrond en ontdek waar de kampeerplaatsen en accommodaties liggen, waar het zwembad, de sportvelden, het restaurant en alle diensten die beschikbaar zijn voor onze gasten, zich bevinden. Lees hieronder meer over de indeling en plattegrond van ons recreatiepark!

U kunt op de afbeelding klikken om de plattegrond te downloaden.

/sites/default/files/NL_LOW_Het_Winkel_plattegrond_2021_0.pdf

Ons recreatiepark

Op ons recreatiepark in Winterswijk zijn vele voorzieningen gecentreerd. Zo zijn tegenover de receptie, het verwarmde zwembad, het restaurant, de wellness en de indoorspeeltuin gesitueerd. Alles grenst gezellig aan een plein, waar zich ook het terras van ons restaurant bevindt. Extra gemakkelijk en gezellig om bijvoorbeeld direct na het zwemmen een patatje te halen. Maar ook de campingwinkel, de kegelbaan en de wasserette bevinden zich aan dit plein. Verder is de kegelbaan achter het restaurant gelegen.

Faciliteiten op ons park

Iets verderop bevindt zich de dierenweide, hier is het feest voor kinderen. Ze kunnen de dieren aaien (de dieren zijn hieraan gewend) en lekker de benen strekken. Aan de overkant van de receptie bevindt zich Erve Brookert. Dit is een rijksmonument op ons park. Het geeft ons park extra veel sfeer. Erve is op afspraak te bezichtigen en heeft een heerlijke tuin rondom.

Overnachtingsplaatsen op Het Winkel

BekijkDe vakantiehuisjes, glamping tenten en overige kampeerplaatsen zijn aan de overzijde van de faciliteiten gesitueerd. Op onze plattegrond kunt u alle details zien. Onze kampeervelden zijn ruim opgezet en ook voor de glamping huurtent lodges ligt een ruim grasveld zodat u beschikt over veel privacy. Alle vakantiehuisjes zijn op een apart stuk veld gelegen. Tussen de vakantiehuisjes en de receptie ligt een tennisbaan, een basketbal veld en nog een aantal buitenspeelplaatsen.

Vragen over de plattegrond van ons park?

Ons park is overzichtelijk ingedeeld en bij een bezoek aan ons park kunt u deze plattegrond bij de receptie verkrijgen. Heeft u meer vragen over de plattegrond of de indeling van ons park? Onze receptie vertelt u graag meer over de indeling van ons park. Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025.

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1