Ons restaurant op Recreatiepark Het Winkel

Kom lekker dineren, lunchen of borrelen bij Restaurant Reuselink in Winterswijk! Ons restaurant is een heerlijke plek om te genieten van smakelijke gerechten in een sfeervolle omgeving. Schijnt het zonnetje? Neem dan plaats op ons terras. In het najaar kun je opwarmen bij de haard. 

Of je nu houdt van vlees, vis of vegetarisch, er is voor ieder wat wils! Er is een ruime keuze voor diner, lunch of een gezellige borrel. Ook voor een kop koffie met een taartje ben je bij ons aan het juiste adres! Nieuwsgierig naar wat er op het menu staat? Bekijk dan snel onze menukaarten via onderstaande button. 

Bekijk menukaarten

Iedereen is van harte welkom! 

Zowel parkgasten van Recreatiepark Het Winkel als gasten uit de omgeving zijn van harte welkom in ons restaurant. Ook aan onze jonge gasten is gedacht. Zo hebben wij een kidsmenukaart vol lekkers. Daarnaast vind je op de kidsmenukaart verschillende puzzels, zodat ze zich aan tafel niet hoeven te vervelen. Terwijl de kinderen op het eten wachten, kunnen ze heerlijk spelen in de vrolijke kinderhoek van ons restaurant of in onze binnen- en buitenspeeltuin. 

Arrangementen 

Naast al het lekkers op de menukaarten kun je ook kiezen voor een van onze arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een high tea waarbij je geniet van sandwiches, taart en diverse andere hartige én zoete hapjes. Ben jij een echte bierliefhebber? Ga dan voor onze High Beer! Hierbij serveren wij drie soorten bier met heerlijke bijpassende gerechtjes. 

Allergie of (dieet)wens?

Heb je een allergie of bepaalde (dieet)wensen? Geef het gerust aan ons door en onze keukenbrigade zal er rekening mee houden.

Reserveren 

Wil je zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Dan adviseren wij je om van tevoren even te reserveren. Dit kan gemakkelijk en snel via ons online reserveringssysteem. Of stuur een mailtje naar info@reuselink.nl of bel ons op +31(0)543 513025.

Groepen

Ons restaurant kan ook afgehuurd worden voor groepen tot 60 personen. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie kun je contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar op +31(0)543 513025. Je vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk - Brinkheurne. 

Openingstijden 

De openingstijden van ons restaurant vind je via onderstaande button. 

Actuele openingstijden

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1