Ons restaurant op Recreatiepark Het Winkel

Voor een goed verzorgd à la carte diner in Winterswijk kunt u terecht bij Recreatiepark Het Winkel! Wij beschikken over een familierestaurant dat voor iedereen is opengesteld. Iedereen kan hier genieten van een heerlijk en betaalbaar diner. Bent u benieuwd wat er allemaal op het menu staat? Bekijk dan alvast de menukaart. Dankzij de gemoedelijke en sfeervolle uitstraling zult u zich er direct thuisvoelen. Ons  à la carte menu biedt u ruime keuze uit verschillende gerechten, waaronder overheerlijke burgers & pancakes.

Onze chefkok en zijn team staan voor u klaar! Vanzelfsprekend houden wij rekening met dieetwensen en er is ook keuze als u veganistisch eet. Zo zijn (bijna) alle burgers ook als vegan burger te verkrijgen.

Iedereen is van harte welkom!

Naast voor onze campinggasten is ons restaurant voor iedereen toegankelijk. Gezelligheid gegarandeerd!

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij u om van te voren even te bellen (+31 (0)543 513025) of reserveer eenvoudig online.

Groepen

Ons restaurant kan ook afgehuurd worden voor groepen tot 60 personen. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van ons restaurant.

Het hele jaar kunt u bij ons terecht voor (besloten) feesten, partijen, recepties, verjaardagen en familiereünies. Wilt u meer weten over het huren van een zaal? Neem dan contact op met ons. Uw ideeën zijn onze basis voor een geslaagd feest, dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1