Veelgestelde vragen over Het Winkel

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch (0543-513025) of per mail (info@hetwinkel.nl) contact met ons op. Wij helpen je graag!

Reserveren

Een kampeerplaats of accommodatie kun je online via onze website reserveren. Wil je liever telefonisch of per e-mail reserveren? Ook dat is mogelijk. Daarnaast bieden wij de optie aan om eerst ons park te bezichtigen en ter plaatse een kampeerplaats of accommodatie te reserveren.

Dat is afhankelijk van de periode waarin je een kampeerplaats of accommodatie wilt boeken. Om zeker te zijn van een (specifieke) kampeerplek of accommodatie raden wij je aan om vooraf te reserveren.

Ja, dat is mogelijk. Indien je meerdere kampeerplekken of accommodaties wilt reserveren, vragen wij je om via e-mail contact op te nemen met onze receptie. Zij zullen dan de mogelijkheden en voorwaarden mailen.

Ja, je kunt gebruikmaken van een kortingskaart voor onze comfort en comfort plus kampeerplekken. Tijdens het boekingsproces kun je aangeven of je een ACSI, ADAC, ANWB, Obelink Membercard, CCA, CKE kaart hebt. Wanneer deze geldig is, wordt de korting automatisch berekend.

Nee, aan een reguliere reservering voor een kampeerplaats of accommodatie zijn geen extra kosten verbonden. Wil je een specifieke kampeerplek of accommodatie reserveren? Dit kan tegen een meerprijs.

Honden zijn van harte welkom op Het Winkel! Dit zowel op de camping als in vrijwel elke accommodatie. Wel vragen we je om rekening te houden met enkele regels. Zo dient de hond op de kampeerplaats aangelijnd te zijn en vragen we je om jouw hond buiten het park uit te laten.

Kampeerplaats: de kosten zijn €3,75 per nacht per hond. Er zijn maximaal 2 honden per kampeerplaats toegestaan.
Accommodatie: de kosten zijn €5,50 per nacht per hond en we bereken €10,- voor de eindschoonmaak (€25,- voor het familiehuis). Er is maximaal 1 hond per accommodatie toegestaan.

De accommodaties waar honden niet zijn toegestaan zijn de glamping lodges en de luxe tenten. Daarnaast hebben wij ook een speciaal hondenvrij veld. Het gaat om de plaatsen G1 tot en met G22.

Nee, in onze accommodaties en op onze camping worden alleenreizende jongeren niet toegelaten.

In onze accommodaties en op onze camping worden alleenreizende jongeren of groepen (meer dan 3 families/huishoudens) niet toegelaten. Heb je toch al een reservering gedaan? Dan vervalt deze bij aankomst.

Annuleren

Door deel te nemen aan het annuleringsfonds voorkom je dat je toch moet betalen wanneer jouw vakantie onverhoopt geen doorgang kan vinden. Tot 7 dagen na de reserveringsdatum is het mogelijk om een annuleringsfonds bij te boeken. De kosten bedragen 7% van het overnachtingstarief. Let op: dit is niet mogelijk voor last minute boekingen.

Wij verwijzen je hiervoor naar het annuleringsfonds. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over het annuleringsfonds.

Heb je geen annuleringsverzekering? Dan hanteren wij de RECRON-voorwaarden. Deze kun je onderaan de pagina vinden.

Betalingen

Je kunt jouw reservering voor een kampeerplaats of accommodatie betalen per bank, per pin of contant. Bij betalingen met een Visa of Mastercard worden er 2% extra kosten in rekening gebracht.

De eerste aanbetaling van 40% voldoe je binnen 2 weken na de reserveringsdatum. Het resterende bedrag voldoe je uiterlijk 3 weken voor aankomst. Is jouw aankomstdag binnen 35 dagen? Dan moet je het volledige bedrag per ommegaande betalen. Is jouw aankomstdag binnen 1 week na de boekingsdatum? Dan kun je jouw reservering bij aankomst betalen.

Zodra de betaling bij ons binnen is gekomen, ontvang je een betalingsbevestiging.

Kampeerplaatsen

Per kampeerplaats zijn er maximaal 6 personen uit één huishouden toegestaan.

Ja, dit is mogelijk op onze comfort- en comfort plus plaatsen. De kosten in het laagseizoen bedragen €7,50 per nacht. In het midden- en hoogseizoen is dit enkel in overleg mogelijk tegen €15,- per nacht. De receptie informeert je graag over de mogelijkheden.

Ja, we hebben een speciaal hondenvrij veld, waar honden niet zijn toegestaan. Het gaat om de plaatsen G1 tot en met G22.

Ja, onze comfort plus kampeerplekken en onze luxe kampeerplekken met privé sanitair hebben een CAI-aansluiting. Je kunt de volgende Nederlandse zenders ontvangen: Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica / Disney XD. Je kunt ook nog enkele Duitse zenders ontvangen.

Ja, al onze kampeerplaatsen beschikken over een stroomaansluiting met 10 ampère stroom. Deze aansluiting is op onze comfort plus en onze luxe kampeerplekken met privé sanitair tegen een kleine vergoeding uit te breiden tot 16 ampère.

Vanwege de kans op vorst zijn de wateraansluitingen afgesloten in de winter. Het is wel mogelijk om water te krijgen in onze sanitair gebouwen tijdens de wintermaanden.

Accommodaties

Ja, dit is mogelijk. Voor een kinderstoel zijn de kosten € 6,50 per verblijf en voor een campingbed € 7,50 per verblijf.

Ja, dat kan. De kosten hiervoor zijn:
Bed opmaakservice (incl. linnen): €9,50 p.p.
Handdoekenpakket (2 handdoeken): € 6,50 per pakket
Keukendoeken (2 thee- + 1 handdoek): € 5,00 per pakket

De eindschoonmaak is een verplichte afname en wordt door onze medewerkers gedaan. De kosten zijn afhankelijk van de door jou geboekte accommodatie.

Ja, het is niet toegestaan te roken in onze chalets, glamping lodges en luxe tenten.

Verblijf je in een van onze chalets of glamping lodges? Dan kun je de volgende Nederlandse zenders bekijken: Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica / Disney XD. Je kunt ook nog enkele Duitse zenders ontvangen.

Aankomst en vertrek

Om in te kunnen checken heb je een geldig identiteitsbewijs nodig van alle reizigers.

Voor de comfort en comfort plus kampeerplaatsen kun je inchecken vanaf 13.00 uur. Voor de kampeerplaatsen met privé sanitair en voor onze accommodaties kun je inchecken vanaf 15.00 uur.

Uitchecken van kampeerplaats en accommodaties is uiterlijk 11.00 uur.

Wil je eerder komen of iets later vertrekken? Dat kan mits de plaats niet gereserveerd is. Afhankelijk van periode brengen wij hier extra kosten voor in rekening. Neem voor meer informatie even telefonisch (0543-513025) of per mail (info@hetwinkel.nl) contact met ons op. Je kunt wel eerder gebruik maken van de faciliteiten op ons recreatiepark.

Je kunt parkeren op de grote parkeerplaats, tegenover onze receptie. Langs de weg hebben wij ook een aantal parkeerplekken beschikbaar die gebruikt kunnen worden om tijdelijk te parkeren als je gaat in- of uitchecken.

Er mag 1 auto bij jouw kampeerplaats geparkeerd worden. Eventuele andere auto’s kun je op ons parkeerterrein neerzetten. Let op: het veld van onze chalets en glamping lodges zijn autovrij. Naast deze velden vind je parkeerplekken waar je, je auto kunt plaatsen.

Dat kan mits de plaats niet gereserveerd is, informeer 1 dag voor vertrek bij de receptie of een late uitcheck mogelijk is. Afhankelijk van periode brengen wij hier de volgende tarieven voor in rekening:

Kamperen: € 15,00 (laag- & middenseizoen) / € 25,00 (hoogseizoen)
Privé sanitair: € 20,00 (laag- & middenseizoen) / € 30,00 (hoogseizoen)
Chalets, glamping lodges & luxe tenten: € 25,00 (laag- & middenseizoen) / € 35,00 (hoogseizoen)
Familiehuis: € 50,00 (laag- & middenseizoen) / € 75,00 (hoogseizoen)

Ja, dit is mogelijk.

Tijdens je verblijf

Ja, dat kan! Op de grote parkeerplaats, tegenover onze receptie, staan 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Wel vragen we je om zo snel mogelijk na het afronden van het opladen van de auto plaats te maken voor eventuele andere nog op te laden elektrische auto’s.

Ook als bezoeker ben je van harte welkom bij Het Winkel. Wel dien je je aan te melden bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 4,00 p.p. Bezoekers mogen dan van alle faciliteiten gebruik maken. De hoofdboeker blijft echter verantwoordelijk voor het bezoek.

Ja, dat mag. Je mag zelf een barbecue meenemen en deze gebruiken bij jouw tent, caravan of accommodatie, wij vragen je voorzichtig om te gaan met de barbecue. Een vuurschaal, vuurkorf of kampvuur is niet toegestaan. Wij verhuren geen barbecues.

Partytenten zijn helaas niet toegestaan.

Nee, er is geen supermarkt op het Winkel. Wel is er een kiosk waar je verse broodjes en wat dagelijkse benodigdheden kunt halen. De actuele openingstijden van de kiosk vind je in onze app.

In Winterswijk zijn op ca. 5 minuten rijden diverse supermarkten.

Een dag zonder internet/WiFi kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. Daarom bieden wij kosteloos WiFi aan in de horecagelegenheden en in onze verhuuraccommodaties. Op jouw kampeerplaats kun je tegen een vergoeding gebruikmaken van Het Winkel WiFi. Bij de receptie zijn verschillende abonnementen beschikbaar die je kunt aanschaffen. De kosten hiervoor bedragen:

1 dag € 4,00 (1 apparaat)
2 dagen € 9,00 (4 apparaten gelijktijdig)
3 dagen € 12,00 (4 apparaten gelijktijdig)
1 week € 25,00 (4 apparaten gelijktijdig)
2 weken € 40,00 (4 apparaten gelijktijdig)
1 maand € 60,00 (4 apparaten gelijktijdig)

Al onze faciliteiten zoals het restaurant, de coffeebar, de bowlingbanen en onze cafetaria zijn goed bereikbaar voor mindervalide mensen. Er is op ons kampeerterrein een invalidetoilet aanwezig. Tevens bevindt zich een invalidetoilet bij ons restaurant. We beschikken niet over een invalidedouche, wel kun je gebruik maken van de douche bij onze wellness. Deze is zeer ruim ingericht en tevens rolstoel toegankelijk.

Ja, op Het Winkel zijn wasmachines en drogers aanwezig. Je kunt deze vinden naast onze wellness op ons centrale plein. Munten voor de wasserette kun je kopen bij de kiosk of receptie.

Als je een storing in je accommodatie of op het kampeerterrein opmerkt, loop dan gerust even langs bij de receptie. Wij zorgen er dan voor dat de storing zo snel mogelijk wordt opgelost. Storingen die na 22.00 uur optreden, zullen de volgende dag worden verholpen. Je kunt dit melden via info@hetwinkel.nl of kom de volgende ochtend even langs bij de receptie. We helpen je dan graag verder!

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1