Wellness in Winterswijk op ons vakantiepark!

Ontspannen je vakantie in de Achterhoek vieren? Geniet van onze wellness in Winterswijk, op Recreatiepark Het Winkel! Geniet in een omgeving met prachtige natuur in de Achterhoek waar je heerlijk kunt ontspannen temidden van een bosrijke omgeving. Tijdens jouw wellness in Winterswijk geniet je van onze sauna en infraroodcabine. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan hieronder verder. over onze wellness!

Wellness op Het Winkel

Even tijd voor jezelf? Onze wellnessfaciliteiten bezorgen je pure ontspanning. Maak jouw vakantie compleet en kom tot rust in de sauna of infraroodcabine. Voor meer informatie over onze wellnessfaciliteiten kun je te allen tijde contact opnemen met onze receptie, zij staan je graag te woord en helpen je graag verder.

Lekker drankje en hapje na je wellness moment

Wanneer je heerlijk hebt kunnen ontspannen in onze wellness is het natuurlijk extra prettig om je wellness moment af te sluiten met een heerlijk drankje en hapje in het restaurant op ons park. Het restaurant is naast de wellness ruimte aanwezig dus je kunt direct doorlopen naar de ruimte ernaast. Of je nu komt voor een lunch of voor een diner, het kan allemaal in ons restaurant op het park! Ook is het mogelijk te borrelen bij de open haard. Maak jouw dag compleet en sluit af in ons restaurant!

Prijzen wellness op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk

Faciliteit Duur Gasten
Infraroodcabine    
Per persoon 1 keer 25 minuten € 5,00
     
Sauna*    
2 personen Circa 2 uur € 22,00
3 personen Circa 2 uur € 26,00
4 personen Circa 2 uur €30,00
5 personen Circa 2 uur € 34,00

*Graag 1 dag vooraf reserveren

Vragen over onze wellness op ons park in Winterswijk?

Heb je nog vragen over jouw wellness in Winterswijk op ons park? Stel ze gerust online of neem telefonisch contact met ons op via 0543-513025. Onze receptie staat je graag te woord!

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1