Wellness in Winterswijk op ons vakantiepark!

Ontspannen uw vakantie in de Achterhoek vieren? Geniet van onze wellness in Winterswijk, op Recreatiepark Het Winkel! Geniet in een omgeving met prachtige natuur in de Achterhoek waar u heerlijk ontspant temidden van deze bosrijke omgeving. Tijdens uw wellness in Winterswijk geniet u van onze sauna, infraroodcabine en zonnebank. Benieuwd wat u kunt verwachten? Lees dan hieronder verder. over onze wellness!

Wellness op Het Winkel

Even tijd voor uzelf? Onze wellnessfaciliteiten bezorgen u pure ontspanning. Maak uw vakantie compleet en kom tot rust in de sauna, infraroodcabine of onder de zonnebank. Voor meer informatie over onze wellnessfaciliteiten kunt u te allen tijde contact opnemen met onze receptie, zij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Lekker drankje en hapje na uw wellness moment

Wanneer u heerlijk heeft kunnen ontspannen in onze wellness is het natuurlijk extra prettig om uw wellness moment af te sluiten met een heerlijk drankje en hapje in het restaurant op ons park. Het restaurant is naast de wellness ruimte aanwezig dus u kunt direct doorlopen naar de ruimte ernaast. Of u nu komt voor een lunch of voor een diner, het kan allemaal in ons restaurant op het park! Ook is het mogelijk te borrelen bij de open haard. Maak uw dag compleet en sluit af in ons restaurant!

Prijzen wellness op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk

Faciliteit Duur Gasten
Zonnebank    
Per persoon 1 keer 12 minuten € 4,00
Per persoon 10 keer 12 minuten € 35,00
     
Infraroodcabine    
Per persoon 1 keer 25 minuten € 4,00
Per persoon 10 keer 25 minuten € 35,00
     
Sauna*    
2 personen Circa 2 uur € 21,50
3 personen Circa 2 uur € 25,00
4 personen Circa 2 uur € 28,50
5 personen Circa 2 uur € 32,00

*Graag 1 dag vooraf reserveren

Vragen over onze wellness op ons park in Winterswijk?

Heeft u nog vragen over uw wellness in Winterswijk op ons park? Stel ze gerust online of neem telefonisch contact met ons op via 0543-513025. Onze receptie staat u graag te woord!

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1