Op vakantie met buitenzwembad

Lekker zwemmen met het hele gezin: het ultieme vakantiegevoel! Zijn de kinderen echte waterratjes en is een vakantie niet compleet zonder waterpret? Dan ben je bij ons kindvriendelijke recreatiepark, gelegen in Winterswijk, op het juiste adres! Wij beschikken namelijk over een verwarmd buitenzwembad. De ochtend beginnen met een verfrissende duik? Ook dan is ons buitenzwembad ideaal.

 

Verwarmd zwembad en vrolijk kleuterbad

In ons verwarmde buitenzwembad met whirlpool is genoeg plezier te beleven voor jong en oud. Zo is het openluchtzwembad aangekleed met een stoere waterspuit, vind je er verschillende waterattributen om mee te spetteren en is er een waterglijbaan. De allerkleinsten kunnen onder toeziend oog spelen in het aparte peuter- en kleuterbad met een glijbaan, een water spuwend draakje en een vrolijke paddenstoel.

Peuterbad Recreatiepark Het Winkel

Vanaf de zonneweide kijk je toe hoe iedereen zich vermaakt, terwijl je van de warme Achterhoekse zonnestralen geniet. Liever in de schaduw een boek lezen? Zoek dan een beschut plekje op onder een parasol. Op de zonneweide zijn er, net als op de rest van het park, enkele speeltoestellen te vinden.

Openingstijden

Tijdens jouw verblijf op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk heb je van mei t/m september, afhankelijk van de weersomstandigheden, dagelijks gratis toegang tot het buitenzwembad. Het zwembad vind je tegenover de receptie en is op loopafstand van onze kampeer- en camperplaatsen en accommodaties.

Zwembad Het Winkel

Neem een duik bij een van de binnenzwembaden in de buurt

Mocht het weer een keertje tegenzitten of het buitenzwembad dichtzitten, dan zijn er in de omgeving van Recreatiepark Het Winkel verschillende binnenzwembaden. Op 11 minuten rijden van het park vind je bijvoorbeeld zwembad Jaspers.

Sluit een middag waterpret af in één van onze eetgelegenheden

Bij een fijne vakantie en na een dagje zwemmen, hoort lekker eten! Daarom vind je op ons park verschillende eetgelegenheden:

Restaurant Reuselink | Kom heerlijk dineren, lunchen of borrelen bij ons restaurant met terras! Bij ons kun je een lekker hapje eten in een sfeervolle omgeving. Speciaal voor onze jonge gasten hebben wij een kidsmenukaart.

Snackcorner | In de snackcorner maken we een patatje met een snack of een heerlijke pizza voor je klaar! Ideaal als je geen zin hebt om te koken of uitgebreid te tafelen.

Kiosk | Voor een verkoelend ijsje of vers broodje, kun je terecht bij onze kiosk. Hier verkopen wij ook een klein assortiment aan dagelijkse boodschappen.

Kortom: voor ieder wat wils!

Terras Restaurant Reuselink

Animatie tijdens jouw vakantie

Tijdens de vakantieperiodes (hoogseizoenperiodes) organiseert het animatieteam van ons park leuke activiteiten voor de kinderen in/bij het buitenzwembad, van diverse waterspelletjes tot een heuse summer pool party! Ook buiten het zwembad biedt het animatieteam een gevarieerd programma voor jong en oud. Bij Recreatiepark het Winkel in Winterswijk vind je dan ook volop activiteiten, zodat jouw kind zich nooit hoeft te vervelen! Heb je even tijd voor jezelf of samen met je partner? Geniet dan van onze wellness faciliteiten of kom tot rust op het gezellige terras van ons restaurant.

Boek jouw verblijf

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1