Camping met zwembad in Winterswijk

Lekker zwemmen met het hele gezin: het ultieme vakantiegevoel! Bij Het Winkel, familiecamping met zwembad, beleeft u volop waterpret in het verwarmde buitenzwembad met whirlpool, waterspuit en waterattributen. Durft u van de reusachtige waterglijbaan? In het vakantieseizoen (tijdens hoogseizoenperiodes) worden er op onze familiecamping ook leuke activiteiten georganiseerd, door ons animatieteam. Onze camping met zwembad in Winterswijk is gelegen midden in de bosrijke omgeving van de Achterhoek. Een prachtige plek om een heerlijk ontspannen middagje te zwemmen! Lees meer over onze camping met zwembad in Winterswijk!

 

Verwarmd zwembad en vrolijk kleuterbad

Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er is een apart peuter- en kleuterbad met glijbaantje waar de kleintjes veilig in het water kunnen spetteren en spelen. Niet alleen kunt u lekker dobberen in ons zwembad, maar op onze zonneweide kunt u ook heerlijk zonnen of rustig een boekje lezen. U kunt op onze zonneweide een beschut plekje in de schaduw kiezen of juist op een comfortabele ligstoel van de zon genieten? Het kan allemaal op onze camping met zwembad in Winterswijk! Stelt u zich voor dat de kinderen zich uitleven in het zwembad, bij het animatieteam of in een van de nabij gelegen speeltuinen! Een heerlijke vakantie met gegarandeerd (water)pret voor iedereen!

Binnen zwemmen

Is het weer wat minder of is ons buitenzwembad gesloten? Dan zijn er in de omgeving van Winterswijk ook diverse zwemparadijzen waar u binnen kunt zwemmen. Bij zwembad Jaspers in Winterswijk bijvoorbeeld. Hier kunt u als gast van Het Winkel met korting zwemmen.

Trek gekregen?

Heeft u trek gekregen van al dat zwemmen? Kom dan genieten van een lekkere lunch of overheerlijk diner in ons restaurant of ga voor een lekkere snack of ijsco bij onze snackcorner. Voor een verfrissend drankje zit u ook goed op ons terras!

Onze familiecamping

Op onze bijzondere camping in Nederland is naast ons verwarmde zwembad een fijn restaurant aanwezig. Hier kunt u lekker lunchen of dineren op ons park. Ook kunt u bij de snackcorner een heerlijk patatje bestellen. Ideaal om een middagje zwemmen mee af te sluiten. Heeft u behoefte aan nog meer ontspanning? Duik dan direct door de wellness in. Onze wellness is gelegen naast het restaurant. U leest het al, vele mogelijkheden op onze familiecamping in Winterswijk om uw vakantie goed in te vullen!

Camping Het Winkel in beeld
Bekijk meer video's
+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1