Bowlen Winterswijk

Op ons park vind je vier spectaculaire bowlingbanen, ideaal voor een gezellige dag met familie of vrienden, ongeacht het weer! Reserveren is gemakkelijk via de website van Restaurant Reuselink, onze Het Winkel app of bij de receptie.

Reserveer direct

Tijd om te bowlen!  

  • Modernste scoringssysteem: je kunt zelfs je eigen foto bij je naam plaatsen!
  • Speciale lichteffecten. 
  • Automatische goothekjes voor kinderen.
  • Handige bowling draak, die de kleintjes helpt om hun eerste strike te gooien! 
  • Horeca bij de bowlingbaan. 
  • Diverse arrangementen. 
  • Leuk voor een kinderfeestje, familie-uitje, personeelsfeest of schoolreisje. 

Voor meer informatie over de prijzen en openingstijden van onze bowlingbaan kun je terecht op de website van Reuselink in Winterswijk.

Meer informatie

Handig om te weten 

We raden aan om maximaal 8 personen per bowlingbaan te hebben, zodat je niet lang hoeft te wachten op je volgende beurt. Elke bowlingsessie duurt 55 minuten vanwege de baanwissel en natuurlijk zijn de bowlingschoenen inbegrepen bij de huur. We bieden bowlingschoenen in maar liefst 23 verschillende maten, variërend van maat 27 tot maat 49, dus er is voor bijna iedereen wel een geschikt paar beschikbaar. 

Naast de bowlingbanen in Winterswijk beschikt Reuselink ook over twee indoor jeu de boules banen, perfect voor wat afwisseling en een uitdaging voor alle leeftijden!

Wist je dat onze bowlingbanen in 2020 de prestigieuze Architecture & Design Award van het Bowlers Journal International (BJI) hebben gewonnen, samen met twee andere banen in de VS? We verwelkomen je graag op onze bekroonde bowlingbanen!

Reserveringen of vragen:

Wil je een bowlingbaan of arrangement reserveren? Dit kan gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Reserveren is ook mogelijk bij de receptie, via de Het Winkel app of door een e-mail te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-51302.

 

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1