Bowlen Winterswijk

De bowlingbanen van Reuselink hebben de prestigieuze Architecture & Design Awards gewonnen! Het internationaal gerenommeerde Amerikaanse Bowlers Journal International magazine koos onze bowlingbanen als wereldwijde winnaar in de categorie Best New Center / Best New Lounge 2020. Wat zijn we ontzettend blij en trots dat wij deze mooie prijs in ontvangst hebben mogen nemen! We kijken er dan ook naar uit u te mogen ontvangen op onze prijswinnende bowlingbanen. Lees hierover meer.

Reserveer eenvoudig een baan via ons online boekingssysteem. We heten u van harte welkom!

In voor een potje bowlen met de hele familie? Bij ons Restaurant Reuselink vindt u vier spectaculaire bowlingbanen waar u gezellig samen een balletje kunt rollen. Wie gooit de meeste strikes?

Plezier voor de hele familie!

Bij Het Winkel is van alles te doen en te beleven. Sinds 2020 beschikken wij over een spiksplinternieuwe bowlinghal bij Restaurant Reuselink. De vier bowlingbanen van deze hal zijn voorzien van de modernste apparatuur, zodat de scores nauwkeurig bijgehouden worden. Schoenen aan, een lekker drankje erbij en iedereen is klaar om te gaan!

Hapje eten?

Trek gekregen van al die activiteit bij de bowling? Neem dan plaats in ons gezellige kindvriendelijke restaurant en geniet van een heerlijke lunch of diner. Bent u nieuwsgierig wat er op het menu staat? Bekijk dan alvast de menukaart.

Nog meer speelplezier

Tijdens uw vakantie bij Het Winkel hoeft u zich geen moment te vervelen. Naast de bowlingbanen beschikt Reuselink ook over twee indoor jeu de boules banen. Ideaal voor wat vrolijke afwisseling en een uitdaging voor jong en oud! Maar dat is nog niet alles! Er is nog vele meer te doen op ons park! Zo hebben wij een verwarmd buitenzwembad, speeltuinen en de dierenweide. Kortom, genoeg te beleven voor een geweldige vakantie in Winterswijk!

Openingstijden bowlingbaan

In het hoogseizoen zijn de banen dagelijks geopend voor gasten van Het Winkel. Kijk op de site van restaurant Reuselink voor de actuele openingstijden van de bowlingbaan.

Reserveren

Wilt u bij ons komen bowlen? Reserveer dan eenvoudig een baan via ons online boekingssysteem

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1