Eten en drinken in Winterswijk

Lekker iets eten en drinken in Winterswijk? Recreatiepark Het Winkel beschikt zelf over een à la carte restaurant. Maar in de omgeving zijn er meer mogelijkheden natuurlijk. Verder zijn er allerlei andere mogelijkheden in Winterswijk. Hieronder zijn enkele organisaties uitgelicht die iets te maken hebben met ''eten & drinken''. Neem eens een kijkje op de wijngaarden Hesselink of bij Tuintje Thee en Zo een prachtige theetuin!

Eten Winterswijk

Er zijn veel leuke restaurantjes en eetgelegenheden in Winterswijk te vinden. Extra leuk vinden wij de plekken met een uniek karakter. Daarom hebben wij op deze pagina een aantal tips voor je geselecteerd met locaties waar je iets kunt eten of drinken op een unieke locatie.

Restaurant Reuselink-Het Winkel

Voor een goed verzorgd à la carte diner in Winterswijk kunt u terecht bij Het Winkel! Wij beschikken over een familierestaurant. Iedereen kan hier genieten van een heerlijk en betaalbaar diner. Dankzij de gemoedelijke en sfeervolle uitstraling zul jij je er direct thuisvoelen, ons  à la carte menu biedt ruime keuze uit verschillende gerechten.

Onze chefkok en zijn team staan voor je klaar! Vanzelfsprekend houden wij rekening met dieetwensen en er is ook keuze als u vegetarisch eet. Naast voor onze campinggasten is ons restaurant voor iedereen toegankelijk. Gezelligheid gegarandeerd!

Klik hier voor meer informatie

Wijnproeverij Hesselink

Klik hier voor meer informatie

Kaasmakerij de Harmienehoeve

Klik hier voor meer informatie

Bosrijke omgeving

Een aantal eetgelegenheden bevindt zich in de Winterswijkse bossen. Een prettige omgeving waarin u zich waant in Winterswijk. Kenmerkend in de Achterhoek en heerlijk om jezelf in te begeven. Hoe fijn is het om voor een heerlijk diner, eerst een rondje te wandelen in de bosrijke omgeving om Winterswijk heen!

Klik hier voor meer informatie

Meer informatie over eetgelegenheid in Winterswijk?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor eten Winterswijk? Onze receptie vertelt je graag meer over eten in ons restaurant en de tips in de omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025.

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1