Familiecamping met indoorspeeltuin

Lekker spelen met het hele gezin: het ultieme vakantiegevoel! Bij vakantiepark Het Winkel in Winterswijk beleef je het vakantieseizoen extra fijn! Op onze familiecamping worden vele leuke activiteiten georganiseerd, door ons animatieteam. Onze camping met binnenspeeltuin in Winterswijk is gelegen midden in de bosrijke omgeving van de Achterhoek. Een prachtige plek om eens heerlijk te spelen op en om ons park! Lees meer over onze familiecamping met indoorspeeltuin Winterswijk!

 

Speeltuinen op ons park

Kinderen hoeven zich op ons park niet te vervelen. Er is voor alle leeftijden van alles te beleven. Kinderen beleven urenlang speelplezier in onze ruime speeltuin met onder andere een reuzenglijbaan, schommels en een springkussen. De speeltoestellen zijn omgeven door zand, waardoor het voor de kleintjes ook leuk spelen is!

Indoorspeeltuin op ons park!

Geen zorgen bij regen of slecht weer! Jouw kinderen kunnen naar hartenlust spelen in onze binnenspeeltuin op het park. In verschillende speellagen zijn spectaculaire klim-, klauter- en glijtoestellen gecombineerd tot een uitdagende binnenspeeltuin die garant staat voor uren vertier. Kom krokodillen zoeken in de binnen klimruimte! Uiteraard zijn al onze speeltoestellen kindvriendelijk en voldoen zij aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften. Zo kun jij jouw kind(eren) zorgeloos laten spelen.

Familiecamping

Het is gezellig zitten rondom ons speelplein, er staan fijne tafels en het terras grenst aan het plein! Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, houdt jij een oogje in het zeil onder het genot van een hapje en een drankje vanuit onze coffeebar of ons terras van het restaurant op ons park. Naast de binnen- en buitenspeeltuin zijn er op het gehele park diverse speeltoestellen te vinden. Loop eens een rondje over het vakantiepark en ontdek de vele leuke toestellen in verschillende hofjes!

Onze familiecamping in Winterswijk

Op onze familiecamping is naast onze speeltuinen ook een groot verwarmd zwembad en een fijn restaurant aanwezig. Hier kun je lekker lunchen of dineren op ons park. Ook kun je bij de snackcorner een heerlijk patatje bestellen. Ideaal om een middagje spelen met de kinderen af te sluiten. Je leest het al, vele mogelijkheden op onze familiecamping om uw vakantie goed in te vullen!

Dagje indoorspeeltuin in Winterswijk?

Daggasten zijn welkom om gebruik te maken van de binnen- en buitenspeeltuin. Kinderen betalen een dagtarief van € 3,75. Hiervoor kun je je meden bij de receptie. Een dag vol speelplezier op ons vakantiepark gegarandeerd!

Vragen over onze camping met indoorspeeltuin in Winterswijk?

Heb je nog vragen over onze camping met indoorspeeltuin in Winterswijk? Stel ze gerust online of neem telefonisch contact met ons op via 0543-513025.  Onze receptie staat je graag te woord! Uiteraard mag je ook altijd een kijkje komen nemen op onze familiecamping! Zo kun je alvast sfeer proeven!

+31 (0)543 - 513025
De Slingeweg 20, Winterswijk
8,1